Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Érdekes cikkek

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

témák

18+ (3) abstract (1) absztrakt (62) ahogyne (12) ajánló (21) akcióóóó (5) arc (63) bdsm (4) beszámoló (18) blackwork (1) bodymodification (113) body play (17) boncolás (1) branding (14) cikk (12) cobm (1) corset (5) csajok (1) dermalpunch (4) divat (1) dotwork (3) earcropping (2) earpointing (7) egyház (2) eredeti (84) eszközök (1) expo (17) extrém (199) fájdalom (11) felhívás (5) felszíni (10) festmény (1) fétis (1) fétish (1) filmajánló (2) filozófia (51) flash (18) fotó (63) freak (4) freakshow (6) fülösszevarrás (5) fülrekonstrukció (11) fültágítás (15) geek (1) genitalbeading (3) gyógyultscar (26) henna (1) hírek (1) hungarikum (1) idézet (12) implantátum (31) industrial (1) inkrubbing (3) interjú (14) intim (69) játék (3) jövő (2) képek (89) könyvajánló (3) közlemény (5) kritika (1) lukaszpira (6) microdermal (32) minimál (114) minimal (1) motiváció (3) művészet (57) nasallang (1) nyelvkettévágás (12) nyúzás (28) orrtágító (1) pajzán (15) performance (1) piercing (13) piercingek (151) pin up (1) playpiercing (11) pocketing (1) póló (1) programajánló (5) pulling (1) reklám (3) retro (1) rituál (1) rituálé (29) riuálé (1) scalpel (2) scarification (161) scarshading (4) sebészet (2) showyourself (9) skinremoval (49) stevehaworth (1) suspension (26) swastika (1) szájösszevarrás (2) szerelem (1) tágítás (1) tágított (15) tanfolyam (3) tattoo (3) testmódosítás (66) tetoválás (330) tetoválás eltávolítás (2) tmp (9) tonguesplitting (9) törzsi (8) transscrotal (1) tribal (7) trip (1) tündefülek (5) uv (2) vallás (2) vélemény (1) vér (2) vicces (8) videó (27) weaving (1) zagyvai (236) zeneajánló (6) bod mod

HTML

a kezem

2009.10.28. 13:50 | zagyvai | 52 komment

a kezemen lévő koncentrikus scarification-nal kapcsolatos jegyezeteimből összerakott beszámoló, 3év távlatából. Az elkészítésről, a minta jelentéséről, akkori gondolataimról.

"...egy hullámhosszra kell találnunk belső, igazi lényünkkel, nem pedig műholdvezérlésű, távirányított, külsődleges berendezkedésű életpótlékban lelki törpeként nyomorogni, és külsődleges sikereinkkel takargatni lelki sebeinket."

Grandpierre Attila

 

Prevízió
 
Nem tudom mire számítsak. Vágtam már magamra, nem is egyszer, de ez lesz a legfontosabb heg az életemben.
Tudom h meg tudom csinálni, de nem tudom mikor fogom elkészíteni. Ez a jel, mint a többi végig fog kísérni egész életemben. A hivatásom, a hobbym, és a munkám lényege ez, mely mindenki számára látható lesz. Ezt a jelet nem fogom tudni rejtegetni (persze nem is akarom) nem tudom majd eltakarni ruhákkal
Mindig látható lesz.
És olyannak kell sikerülnie, amilyet akarok. Nem lehet csúnya, bár akárhogy is sikerül nekem gyönyörű lesz. Egy csodálatos emlékeztetője annak, hogy ne térjek le soha az útról, amire ráléptem. Emlékeztetője annak, h soha nem lehetek olyan tagja a társadalomnak, mint amilyen voltam.
A tökéletes jel. Ami mindent magába foglal. A minden. Az egy.
Nehéz lesz. Egy kézzel kell megcsináljam a kétkezes munkát. Nem tudom h hívjak-e segítőt vagy sem.
 
 
Miért?
 
Számomra a legcsodálatosabb dolog ebben a scarification-ban nem a díszítő funkció vagy az elkészült jel minősége, hanem az, hogy képes voltam arra hogy megcsináljam.
Hogy pontosan mit jelent nekem ez a minta, a koncentrikus kör? Az agyamban van benne, és agyam megjelenítette ezt a testemen is. Nem tehetek róla, ilyen dolgokban tehetetlen az ember. Ha egyszer hiányzik valami a testedről,akkor csinálhatsz bármit, addig nem fogsz nyugodni amíg el nem készül, és látható nem lesz. Így kerül összhangba a testünk az elménkkel, és a lelkünkkel. Lehetetlen megfékezni h az ilyesfajta minta megszülessen. De ilyenkor nem is akarjuk ezt megfékezni. Boldog vagyok h ezt lehetetlen megfékezni. Ha lemondasz valamiről tudod h valójában soha nem is volt szükséged rá. de ennek ott kellett lennie. Pont úgy és pont azon a módon ahogyan ott van. Ezt a mintát nem a kezem vagy a szike gyártotta, hanem az agyam. Már fizikai megjelenése előtt is ott volt a bőrömben, de csak én láttam.
 
 
Kész a nagy mű, az alkotó pihen.
 
Megcsináltam. 2 napon keresztül (péntek-hétfő), 4-4 órán keresztül vágtam és nyúztam a bőrömet. Megérte. Mindennél jobban. Elkészült a jel, a szimbólum. Az életem szimbóluma. A munkám gyümölcse. A fájdalom eltörpül a boldogság mellett. A fájdalom a múlt. A boldogság örök.
A fájdalom tartott fókuszban. Nélküle csúnya lenne a munkám. Fájdalom nélkül ez csak felszínes lenne és múlandó. Így viszont örök.
Mindenkinek a saját kezében van a teste, de sajnos ez csak néhány emberben tudatosul. Kevésben.
A tudat h ezt megcsináltam magamnak minden korlátot képes ledönteni. Nem létezik lehetetlenség többé. Mindenre képes vagyok. Mindenre.
 
 
„mert ahhoz, hogy szellemi értelemben magasabbra jussunk, önmagunkban kell alászállnunk.”   Oswald Wirth

 

Címkék: beszámoló fájdalom képek filozófia scarification bodymodification

A bejegyzés trackback címe:

https://testmodositas.blog.hu/api/trackback/id/tr211481392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2009.10.28. 14:16:38

Elég lett volna megnézned az Adidas reklámot.

ergerberger 2009.10.28. 14:16:51

Másokat szívesen összevagdalnék, kifúrnék meg összefirkálnék, de magammal nem tennék ilyet, az biztos.

Na persze neked ez a legjobb reklám, de hát akkor sem.

The Green Manalishi (törölt) 2009.10.28. 14:33:55

A hüvelykujjad felé eső része a külső kör mintha vastagabb, "húsosabb" lenne, mint a többI? Tévednék?
Mindegy, megdöbbentő munka. Ha a célod az is volt, hogy a külső szemlélőkből is erős hatást válts ki, úgy azt hiszem, ez is teljesül.
Ezeket a fajta módosításokat még meg tudom érteni (elfogadással alapból nincs gondom, ki-ki azt tesz magával, amit jónak lát), de kettévágott pénisz, kivezettet húgycsőhöz még fel kell nőnöm :))), szerintem ez utóbbiak pszichiátriai esetek.

zagyvai 2009.10.28. 14:34:54

@The Green Manalishi:
kicsit húsosabb lett, mert máshogy gyógyul mindenhol a seb

szilagyizoe · http:/artofkonigsberg.wordpress.com 2009.10.29. 13:48:25

@ergerberger: Én viszont igen szivesen vagdalnék rád pár mintát.....na nem bánom:ingyen!-na,meggondolod? Van speckó vágóeszközöm hozzá:rozsdás és előtte az emberútáló kinai kopaszkutyám rápisilt.....pont neked való!

igazadvan 2009.10.30. 02:38:58

"A tudat h ezt megcsináltam magamnak minden korlátot képes ledönteni. Nem létezik lehetetlenség többé. Mindenre képes vagyok. Mindenre."

Ó igen. Minden tettedet képes vagy megmagyarázni.
De vajon képes lennél-e arra, hogy legyőzd a késztetést, ami ezekre a tettekre sarkall?

zagyvai 2009.10.30. 14:10:59

@igazadvan:

milyen célból akarnám legyőzni?

ergerberger 2009.10.30. 22:40:07

@szilagyizoe: hát hozzád meg ki szólt, te kis összefirkált ribizli? :)

Amúgy "emberútáló", olyan nincsen, de ha volna, rövid U-val kéne írnod. Az "embergyűlölő" vagy a "mizantróp" szavakat találtad volna meg, ha fém fityfaszok helyett agy lenne a fejedbe szerelve.

ergerberger 2009.10.30. 22:59:04

@szilagyizoe: Te jóságos ég, most megnéztem a honlapodat, és most jöttem rá, amit eddig a kis kép miatt nem vágtam, hogy te nem kislány vagy, hanem egy öreg, klimaxos, derékig lógó csöcsű vén nyanya! Nagyon, NAGYON súlyos ahogy kinézel, amit művelsz, főleg a te korodban! Kurva gyorsan hagyjad abba!

Azt hittem, gyerek vagy, és majd benő a fejed lágya, de bazdmeg, ez nagyon beteg, nagyon undorító, és végtelenül szomorú.

Egyúttal visszavonom azt a nagylelkű ajánlatomat is, hogy a péniszemet a szádba vedd. Habár életkorod alapján már legalább biztosan nem fogazol...

HardKendi 2009.10.30. 23:09:18

@ergerberger: Bazz ember, ha nem tetszik akkor minek olvasol ilyen blogot? Nem teljesen mindegy neked, hogy ki hogy néz ki és mit csinál a saját testével? Ne legyél már annyira korlátolt, hogy ez alapján mondasz véleményt.

ergerberger 2009.10.31. 01:07:12

@Rózsaszín Vattacukor: Na akkor elmagyarázom neked a webkettő alapjait. Ez itt egy blog. Alatta vannak a kommentek. A kommentek arra szolgálnak, hogy ott a blog látogatói elmondják a véleményüket.
Erre való, érted?
Attól még, hogy nő vagy, ilyen egyszerű dolgokat még igazán felfoghatnál.

Bazz ember, ha nem tetszik, akkor minek olvasol ilyen kommenteket? Nem bírod elviselni, hogy másoknak nem az a véleménye, mint neked? Nem teljesen mindegy neked, hogy ki mit gondol és hogyan írja meg a saját véleményét? Ne legyél már ennyire korlátolt.

vackorbanshee 2009.10.31. 01:26:12

@ergerberger: nekem eléggé úgy tűnik, hogy te nem tudod elviselni, hogy valaki más, mint te. a te egyéni, birkaszellemből táplálkozó véleményedre verve kihasználod a webkettő egyik, és pont ilyen kisebbségi komplexusos egyének számára nagyon vonzó tulajdonságát; a névtelenséget, és az ezzel járó lehetőséget a hatalmaskodásra. táplálod magadban a "valaki vagyok" érzést, miközben körberöhögteted magad az ide járó, szerinted nyilván génhulladék emberekkel. körberöhögteted azért, mert mi túlléptünk azon a butaságon, hogy mások véleményét mérvadónak tekintsük, pusztán azért, mert nagy mellénnyel mondják. nem fogjuk, mert nekünk is vannak elveink, életünk, félelmeink és komplexusaink mint neked, csak mi magunkban szervezzük ezeket, és nem oktalan kijelentésekkel és hamis önbizalomnövelő módszerekkel teszünk ellene, ahogy szerintem te. szerintem vattacukor és közüled te sokkal korlátoltabb vagy, és ezt abból az egyből vonom le, hogy nem_fogadod_el_az_átlagostól_eltérőt. nincs szó se piercingről vagy vagdosásról, hasraütésből megállapított stílusigazságokról, egyszerűen támadod azokat, akik nem arcoskodással viselik el az életet, hanem befelé fordulással, maguk alakításával-lelkileg és testileg is akár.
"a tetovált és a nem tetovált között annyi a különbség, hogy a tetovált nem fog a nem tetováltnak ezért beszólni..."
jöhetnek a kövek.
remélem senkit nem sértettem meg a "mi" fogalmazásmóddal.

igazadvan 2009.10.31. 01:27:40

@zagyvai: milyen célból akarnám legyőzni?

végre megtapasztalhatnád a magad felett aratott győzelem ízét.

zagyvai 2009.10.31. 14:10:52

@igazadvan:

pont azzal aratok magam felett győzelmet, hogy létrehozok valamit amit eddig lehetetlennek tartottam.

zagyvai 2009.10.31. 14:14:21

ergerbergert csak azért nem rakom ki a blogról h mindenki láthassa h valójában mennyit is ér, és szabadon lehessen vele vitázni...

szilagyizoe · http:/artofkonigsberg.wordpress.com 2009.11.01. 16:15:35

@ergerberger:
Elég rossz szemed lehet merthogy kiscsöcsű csaj vagyok,nincs mi lógjon...../nem szültem igy aztán nem is lóg amúgy is világ életemben MINI cicikém volt,csak ÁHITOZHATOK olyan után ami lóghatna....nincs mi lógjon,innét látszik hogy csupán a rosszindulat és a butaság beszél belőled.
Klimax?BÁR OTT TARTANÁK?sajnos még serényen szedem a fogamzásgátlót mert havi szinten vérfürdőt rendezek......utód meg nem kell,az anyai érzés kimaradt az érzelmeimből./gonosz lelketlen banya vagyok,mi?/
Szóval oké hogy köteXel de legalább HÜLYESÉGET ne dumálj,vagy fizess be mellplasztikára hogy legyen is mi lógjon.....te nagyonhülye.

szilagyizoe · http:/artofkonigsberg.wordpress.com 2009.11.01. 16:17:49

ERGERBERGER:
...de KÖSSZ hogy legalább egyszer az életben valaki "lógócsöcsűnek" meg "klimaxos vénlánynak" nevez, a fa** kivan hogy sehol se vesznek komolyan mert kinézet után mindég "kiscsajnak" néznek,aki "majd kinövi".(hihi)

szilagyizoe · http:/artofkonigsberg.wordpress.com 2009.11.01. 16:21:25

@ergerberger:
Amúgy én mosok fogat ellenben VELED,igy szupererős fogazatom van,esetleg ha szeretnéd szivesen leharapom neked,de nem hinném hogy elég tiszta vagy ahhoz hogy hozzád érjek........hisz fogat tuti nem mos egy olyan egyed aki azt hiszi,43 évesen már ki kell hullania a fognak. Sokaknak még 70 évesen is egészséges,az én családomban legalábbis...Összvissz egy fogam hiányzik,amúgy fogpiercingem is lesz még.....meg lehet,vámpirosra hegyezett szemfogak!
Na neked tuti EZ sem jön be,amilyen gyöppencs az agyacskád picifiam.

szilagyizoe · http:/artofkonigsberg.wordpress.com 2009.11.01. 16:26:21

@ergerberger:
Ja,és bocs ha elirtam a hosszú ú-t vagy rövidet de nem Magyarországon nőttem fel,viszont a sok "már-nem-tudni-magyar"-t játszókhoz képest azért még jól beszélem a nyelvet -holott nem volna kötelességem,unokatesóim az USÁ-ban már nem tudnak magyarul. Igaz ők kint születtek és sosem dumálnak magyarokkal,de te ezt úgysem vágod nem éltél nyugaton évtizedekig úgy hogy nem használod anyanyelvedet.
De minek is tárgyalok intelligensen egy **ar fasisztoid se**fejjel?
Mindenkiről azt feltételezem lehet vele kommunikálni de hát sajnos nem.
Amúgy a kutyá(i)m tényleg emberutálóak,mert ezt tanulták tőlem.(2 pitbull meg a kopaszkutty)
Rossz ember vagyok és gátlástalan,nem tudtad? Aki ILYEN merényletet követ el saját teste ellen az mind rossz ember ,nemde?
Te úgyis igy látod mert náci vagy,szóval....hagyjuk is!

szilagyizoe · http:/artofkonigsberg.wordpress.com 2009.11.01. 16:31:05

@vackorbanshee:
Az ilyen az a szinesbőrűeket is útálja,meg a más vallásúakat. Zsidózik,niggerezik,romázik.A melegeket is megveti...ha hatalma volna,hát kinyitná a gázkamrákat.
Azt meg nem veszi észre -mert nem néz utána a neten meg a művészeti lexikonokban!- hogy országszerte ismert képzőművésznő vagyok, nem felvágásból mondom csak ,tudja már hol a helye.....
De ennek szerintem az is mindegy volna ha én lennék az USA miniszter elnöke.Azt is bizti útálja mert fekete....

igazadvan 2009.11.03. 00:41:16

@zagyvai: ergerbergert csak azért nem rakom ki a blogról h mindenki láthassa h valójában mennyit is ér, és szabadon lehessen vele vitázni...

akkor ugyanilyen alapon zoét se rakd ki légyszi!

MŐ Jolán 2009.11.03. 16:48:29

@szilagyizoe:

Bocsáss meg, de borzalmasak a képeid. Javíthatnál a technikádon!

Obama elnökségét sajnálatos katasztrófaként élem meg. Borzalmas lelki törés ez nekem, és a mai napig elsírom magam még a gondolatra, hogy hogy lehet egy néger ámerika elnöke. Sajnos a négerek nem alkalmasak magasabb értelmi képességeket igénylő feladatokra, ez tudományos eredmény.

Egyébként natúrba nem lehettél ronda, de most, hogy telefirkáltad magad, -a legnagyobb tisztelettel- úgy nézel ki, mint egy tescó gazdaságos nájlonzacskó.

Namost ez nem gond! Sőt, örülök, hogy ilyen rosszul nézel ki, mert legalább génjeidet nem örökíted tovább!

MŐ Jolán 2009.11.03. 16:49:10

@zagyvai:

Micsoda fergetefes liberalizmus! Ezt szeretem !

MŐ Jolán 2009.11.03. 16:51:42

jaj, hogy releváljak. Ez a nyúzás dolog, nagyon jó! Igazán gusztustalan a végeredmény ezzel a húsos sebbel. Viszont az első, ahol ömlik a vér, és besüpped a bőr -nem tudom miért- tök jól néz ki!

MŐ Jolán 2009.11.03. 17:00:29

Ja! És Grandpierre Attilát -fiatalkorom ikonját és jó ismerősömet- kontexusba rakni a nyúzással, hát kissé ábrándos dolog.

Ejnyebejnye!

zagyvai 2009.11.03. 17:02:42

@MŐ Jolán:

Attilának csak azért raktam ide az idézetét, mert a lényege pont megfelelt a témához, még akkor is ha ő nem pont erre gondolt.

zagyvai 2009.11.03. 17:03:27

@MŐ Jolán:

bocsi de obama hogy jön ide?

Bergeroth 2009.11.05. 12:42:37

Gratulálok, legközelebb elkezdhetnéd levágni az ujjaidat is. Sőt, a lábadat is térdtől lefelé.
De most komolyan bazmeg, ez jó? Nem azért kérdezem mert nem szarom le, hogy baszod szét a testedet, csak szimplán gusztustalan.

zagyvai 2009.11.05. 13:02:53

@Bergeroth:

igen, mert végülis a kettő ugyanaz! gratulálok a hülyébbnél hülyébb hozzászólásokhoz!

est komor őre 2009.11.05. 19:51:10

@zagyvai:

figyelj, ne vedd szívre. én valamennyire értelek titeket, de nekem is nagyon furcsa az egész, másból meg iszonyatot vált ki.

zagyvai 2009.11.05. 21:12:02

@est komor őre:

ezt megértem, csak a sok valóban ostoba véleményt nem értem meg. amúgy amikor először láttam életemben ilyet engem is sokkolt, és el sem tudtam képzelni, hogy hogyan tetszhet ez valakinek...de ma már ezt csinálom. először mindig ijesztő ami új, de attól még meg lehet érteni. ha akarjuk.

Krisiun 2009.11.06. 10:58:40

Sajnos attól még messze vagyunk, hogy ezt elfogadják az emberek!
A furcsa az, hogyha egy nő átszabatja az arcát és műanyagot rakat a mellébe és szájába az teljesen normális, lehet celeb, szerepelhet playboy címlapon és még maszturbálni is tudnak rá az olyanok értelmes emberek akik (lásd feljebb) kötözködnek és ócsárolják a másikat!
Annyi a különbség, hogy a plasztikai sebészet „társadalmilag elfogadott”, pedig szerintem semmiben nem különbözik például egy scarification-től. Sőt ha megkérdezel egy plasztikázott embert, hogy miért csinálta, szinte ugyan azt fogja mondani mint amit te is leírtál fenn : „Ha egyszer hiányzik valami a testedről,akkor csinálhatsz bármit, addig nem fogsz nyugodni amíg el nem készül, és látható nem lesz.”

Krisiun 2009.11.06. 11:11:50

Máskülönben engem is sokkoltak amikor a ModBlog oldalon megláttam brutálisabbnál brutálisabb testmódosításokat. Csak aztán az évek során egyre jobban megértettem, hogy miért csinálják és teljesen elfogadtam.
Mindig úgy gondoltam, hogy csak tetoválásaim lesznek, de szerintem már nem kell sok idő, hogy bevállalja egy kisebb scarificationt.

Bergeroth 2009.11.06. 11:21:55

@Krisiun:
A baj az, hogy szerinted aki leírja ide a veled ellentétes véleményét, az máris csak egy olyan valaki lehet, aki pl. a szilikonnal töltött celebekre rejszol.
Ezt hívják előítéletnek.
Azt is gusztustalannak tartom de ezt is. Összevagdosni magadat úgy, hogy szakad belőled a vér, csak azért, hogy (számomra) egy ilyen gusztustalan dolog legyen a végeredmény. Szerintem (figyelsz? "szerintem", tehát szubjektív) ez nem több egyfajta feltünési viszketegségnél, amivel nincsen bajom, mert én sem szeretek tucatember lenni.
De azért számomra vannak határok az ízlés és a már-már beteges dolgok között.

zagyvai 2009.11.06. 13:36:44

@Krisiun:

hosszú az idő, amíg a meghökkenéstől eljutunk a belátásig, de megéri várni:)

szilagyizoe · http:/artofkonigsberg.wordpress.com 2009.11.08. 13:50:26

@MŐ Jolán:
Hát Grandpierre-t én is ismerem mivel anno vett tőlem egy festményt,és azután jópárszor taliztunk és eszmét cseréltünk.,-erősen kétlem hogy egy ilyennel (itt most az elveidre gondolok amik igen butukák!) barátkozott volna.....max úgy "ismered" hogy autógrammot kértél és VHK koncert után váltottál vele pár felületes mondatot.ÉN ugyanis TÉNYLEG jól ismerem....

Krisiun 2009.11.09. 12:39:09

@Bergeroth:

1: Akinek nem inge az ne vegye magára! Sajnálom, hogy magadra vetted!
2: A véleményt le lehet írni, csak az a gond hogy az nem véleménynyilvánítás, hogy másokat névtelenül pocskondiáznak! És a véleménynyilvánításnak is van egy kulturált formája! Nem a „bazmeg”-eléssel teletűzdelt fröcsögés! Bár lehet így is véleményt nyilvánítani … ha valakinek csak ennyire futja az intelligenciájából!

est komor őre 2009.11.09. 17:00:45

@szilagyizoe:

úbazger, egyre randább vagy.
te nem sokat tudsz rólam, te szegény.

viszont ha vásárolt a képeidből, nagyon megsajnálhatott, gondolom ott áll rakatokban a sok mázolmány.

kiszabott rondákat festesz, nem ártana tanulnod valamit a dolgokról, mielőtt pamacsolsz!

Bergeroth 2009.11.09. 18:20:47

@Krisiun:
"Ha valakinek csak ennyire futja az intelligenciájából", hogy beleképzel az általam leírtakba olyat, ami ott sincs, az vagy hazudik, vagy olyan ostoba, hogy azt sem tudja mit ír.
Reméljük legközelebb el is olvasod amit írtam és csak utána mondasz véleményt.

csín rend szösz 2009.11.09. 23:30:46

@Krisiun: szerintem is az intelligens, aki megnyúzza magát, és busztáblát rakat a felsőajkába.
sok fasz kispolgár nem érti a frankót!

the dragon (törölt) · http://rajottem.blog.hu 2009.11.09. 23:56:31

@Krisiun:

Szerintem az efféle borzalmakat csináltató alakok épp arra vágynak a legkevésbé, hogy a társadalom elfogadja az öncsonkítás ezen formáját, elvégre akkor oda a polgárpukkasztás...

Archenemy 2009.11.10. 00:31:43

@the dragon: de viszont milyen kevéssé bírják, ha valaki őket pukkasztja, érthetetlen :p

csőr dzsinn ész 2009.11.10. 07:12:56

@Archenemy:

na ja, a tudomány kérem! a backtest nevű csoda néha meglepő eredményeket hoz!

N41L · http://nailstattoo.atw.hu 2009.12.09. 16:39:29

Istenem :DDDD
Még mindig ezen megy a téma? Miért, és kit érdekel, hogy a másik ember mit csinál, amikor saját magát sem tudja elfogadni?
Ez volt a tetoválással régen...sőt, helyesbítek: ez van még mind a mai napig is.
Mindig lesz olyan, aki nem képes elfogadni a változást, és szeret piciny szürke egérke lenni. Aláírom: jó is az. semmi stressz, semmi para. De úgy éli az életét, hogy az unokái ásítoznak mellette.
És mielőtt ezt vki magára venné, én mindig általánosítok!!! Ez fontos. Mivel kivételek mindig vannak, voltak, és lesznek is.
de tényleg csak egy kérdés azoktól, akik ennyire ellene vannak a dolognak: mit is kerestek ezen a blogon? sőőőt, sztem még Gabi weboldalára is ellátogattatok a nagyobb attrocitás érdekében:D
Nekem ha nem tetszik vmi, ellapozom, otthagyom...de nem kezdek el véleményezni, vitázni, főleg,h nem rólam van szó.....
Gondoljátok át, milyen szép és jó lenne, ha valaki azért cseszegetne titeket, mert nem tetszik az, amit szívvel-lélekkel csináltok! Mérlegeljetek emberkék! Csak ennyit kérek mindig mindenkitől, mielőtt bármit is tenne.....

zombie666 2010.02.13. 00:32:22

nemrégóta irok ide,de megkedveltem az oldalt!
és itt is mint mindenhol vannak NEMIDE ILLŐ személyek...nincs jobb dolgotok most komolyan...nézzetek mást!
Zagyi...bocsánat h. így "mondom"
KURVA JÓ A KEZED!

eksztazi 2010.03.05. 18:26:10

gyönyörű lett a kezed! nagyon tetszik.

.Ribbizli. 2010.04.10. 20:54:20

Úristen.Mit meg nem tudnak vitatkozni még ma is az emberek azon,hogy kinek mi tetszik.Dolgozzátok már fel!!!:Ami valakinek undorító az a másik szemében gyönyörű is lehet.Nem értem mért ilyenek az emberek..de komolyan.Valaki kérem magyarázza el nekem, miért is köpköd a másikra csak mert neki más tetszik??

No mind1 a lényeg lényege,hogy nagyon jó lett a kezed.Remélem egyszer az én bőrömre is hasonló szépet alkotsz.Nagyon vágyok egy hegtetkóra csak félek.Tisztában vagyok vele,hogy alacsony fájdalomküszöbbel rendelkezem...na de valamit valamiért:D a 18. születésnapomra talán meglepem magamat:)

zagyvai 2010.04.11. 13:09:30

@.Ribbizli.:

köszönöm!
igazad van: valamit valamiért:)

Desiree A Pusztulás Szénfekete Virága 2010.05.26. 22:37:33

Szép napot!
Pár napja tévedtem a blogodra először, de valahogy nem tudok tőle elszakadni. A testmódosítás e fajtájával még csak itt találkoztam, de azóta utána néztem pár helyen és kezdek beleszeretni.
Nagyon jó lett a kezed, gratulálok hozzá. Biztosan kellett hozzá némi lelki erő, egy kézzel neki állni. :)
Remélem nem lesz gond ha a blogod címét megjelenítem a hamarosan elkészülő link gyűjteményemhez.
Örülök, hogy egyre többen vannak az országban olyanok, akik fel merik vállalni magukat, még ha a társadalom el is ítéli őket ezért.
Ergerberger te meg akadj le Zoéról. Túl sokat tett le ő ahhoz, hogy akárki is így beszéljen róla. Törődj bele, hogy nem mindenki akkora konformista mint te. :)
További szép estét mindenkinek :)

zagyvai 2010.05.26. 23:51:12

@Desiree A Pusztulás Szénfekete Virága:

köszönöm!

örülök h tetszik a blog, és nyugodtan használd föl a gyűjteményedbe!
gyere gyakran!:)
süti beállítások módosítása