Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Érdekes cikkek

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

témák

18+ (3) abstract (1) absztrakt (62) ahogyne (12) ajánló (21) akcióóóó (5) arc (63) bdsm (4) beszámoló (18) blackwork (1) bodymodification (113) body play (17) boncolás (1) branding (14) cikk (12) cobm (1) corset (5) csajok (1) dermalpunch (4) divat (1) dotwork (3) earcropping (2) earpointing (7) egyház (2) eredeti (84) eszközök (1) expo (17) extrém (199) fájdalom (11) felhívás (5) felszíni (10) festmény (1) fétis (1) fétish (1) filmajánló (2) filozófia (51) flash (18) fotó (63) freak (4) freakshow (6) fülösszevarrás (5) fülrekonstrukció (11) fültágítás (15) geek (1) genitalbeading (3) gyógyultscar (26) henna (1) hírek (1) hungarikum (1) idézet (12) implantátum (31) industrial (1) inkrubbing (3) interjú (14) intim (69) játék (3) jövő (2) képek (89) könyvajánló (3) közlemény (5) kritika (1) lukaszpira (6) microdermal (32) minimal (1) minimál (114) motiváció (3) művészet (57) nasallang (1) nyelvkettévágás (12) nyúzás (28) orrtágító (1) pajzán (15) performance (1) piercing (13) piercingek (151) pin up (1) playpiercing (11) pocketing (1) póló (1) programajánló (5) pulling (1) reklám (3) retro (1) rituál (1) rituálé (29) riuálé (1) scalpel (2) scarification (161) scarshading (4) sebészet (2) showyourself (9) skinremoval (49) stevehaworth (1) suspension (26) swastika (1) szájösszevarrás (2) szerelem (1) tágítás (1) tágított (15) tanfolyam (3) tattoo (3) testmódosítás (66) tetoválás (330) tetoválás eltávolítás (2) tmp (9) tonguesplitting (9) törzsi (8) transscrotal (1) tribal (7) trip (1) tündefülek (5) uv (2) vallás (2) vélemény (1) vér (2) vicces (8) videó (27) weaving (1) zagyvai (236) zeneajánló (6) bod mod

HTML

Crazy White Sean

2011.04.13. 17:30 | zagyvai | 6 komment

Nemrég hazánkba látogatott Amerika egyik legnagyobb freak előadója, Crazy White Sean! A totál elborult és véres mutatványairól ismert Sean már negyedszerre járt hazánkban, hiszen csak itt talált olyan fogorvost aki aranykoronákat képes neki készíteni. Egy rövid beszélgetés erejéig befutott hozzám is, és egy kötetlen beszélgetésbe bonyolódtunk amiben szóba került a szex, a drogok, vér, és minden egyéb olyan dolog ami az élethez nélkülözhetetlen! Fogadjátok szeretettel!

Hello Sean!
honnan származol, mennyi idős vagy, ki vagy te valójában Sean?

- California, Long Beach államból ahol állandóan napos az idő! Sajnos 21 évesen az öreg Bush kormányzata miatt el kellett költöznöm, mert se börtönbe, se hullaházba nem akartam kerülni! Jelenleg 41 éves vagyok, de a szex fiatalon tart, főleg ha fiatal nőket kapok el!

Ezt nem vitatom! Mióta élsz abból hogy tűket szurkálsz magadba a színpadon mások szórakoztatására?



- 17 éve kezdtem bele ebbe a remek mókába. A műsorom célja, már ha van ilyen, az hogy közelebb hozzam egymáshoz az embereket! A közönségemből mindig érzelmeket váltok ki, van aki utál van akinek tetszik amit csinálok. A lényeg hogy a show-t látva nyissanak egymás felé az emberek, és ezáltal is megtanulják a helyükön kezelni a dolgokat. Amit csinálok nem olyan érdekes, mint például egy vadászpilóta mutatványa, aki több millió dolláros gépekkel repül hatalmas sebességgel. Ez arról szól hogy bebizonyítsam hogy nincs korlátja az embereknek ha úgy döntenek.

Mivel a te show eléggé véres meg kell kérdezze, hogy hogy állsz a fájdalommal. Szereted, át akarod élni, vagy csak egyszerűen szükséges dologként kezeled?

- ha valaki azt mondja hogy véres a show amit csinálok akkor az biztos így van. A vér csak a közönségnek szól, inkább vizuális "effekt" mintsem egy komoly dolog. Az emberek csak a tévében látnak vért, így ha tőlük pár méterre vérzik valaki, az mindig kinyitja a szemüket! Ezen kívül a fájdalommal nem szoktam foglalkozni. A test egy gép, ami határokkal rendelkezik, vannak dolgok amiket meg lehet vele csinálni és van amit nem. Vagy elfogadod a fájdalmat és leállsz a hatására, vagy folytatod amit kell és átléped a határaidat! Egyszerűen csak csinálom amit csinálnom kell, hogy beindítsam a közönséget, és nem foglalkozom a határaimmal. Nincsenek határaim. Ha tudnám, hogy le tudom vágni a kezemet és az másnap visszanő, akkor megcsinálnám. Persze minden dolog amit csinálok biztonságos, hiszen fontos hogy ne okozzon maradandó sérülést!

A fájdalomnál vannak sokkal rosszabb dolgok is: adófizetés, a politikuss állandó beleugatása az életünkbe, a reggeli felkelés, ezek mind rosszabb dolgok a fájdalomnál! Világszerte egy csomó freak nem csinál jó show-t, mert határokon belül gondolkoznak, a lényeg egy ilyen előadásnál a realizmus! Megmutatom, hogy mindenki vérből és húsból épül fel, ezáltal nem mutatok semmi újat, csak azt ami tényleg van - de persze ez sokakat lesokkol, csakúgy mint engem ha politikusokat látok.



Világszerte utazgatsz. Melyik a kedvenc városod, hol érezted magad a legjobban?


- Ez egy nehéz kérdés minden a körülményeken múlik, milyen a közönség, milyen a színpad, milyen kaját adnak, milyen a város maga. A legjobb talán Barcelona volt, ott nagyon jól éreztem magam. Viszont érdemesebb volna megkérdezned azt, hogy melyik az az ország amit kibaszottul utálok: Olaszország! (megcsörren Sean telefonja, sms-t kap Olaszországból, erre kiakad, hogy tuti hogy oda nem fog menni fellépni) Olaszországban minden szar, hülyék az emberek, rossz a kaja, utáltam ott lenni, és már hatszor is voltam ott.

Mik a kedvenc performance-jaid? Mit szeretsz a legjobban csinálni a show-n Sean?

- A végén begyűjteni a pénzt, és megdugni a csajokat akik a show után hátrajönnek a backstage-be. Ezek a legjobb dolgok (ezen jót röhögünk). Amúgy van kb. ezer féle "mutatványom", így ha kell akár tudnék egy három órás show-t is nyomni, így mindig van miből válogatnom! Ha valami új dolgot találok ki, akkor azt mindig fent a színpadon próbálom ki először, nem próbálom el soha. Ha megy akkor megy, és a közönség örül! Imádom nézni a közönség reakcióit, és imádom ha totál kiborulnak! A legérdekesebb talán amikor odaszögellem a farkamat egy fadeszkához! Vagy a makkot, vagy a farkam törzsét, ez általában mindig hatni szokott a közönségre! Tudod van egy csomó ország ahol már a legegyszerűbb dolgoktól is totál kiakadnak az emberek, pl. a németek. Nekik már az is elég ha kis kampókat akasztok a szemhéjamba, már azon totál kikészülnek! A skandináv országok vagy a spanyol közönség sem vágyik annyira az extrém dolgokra, nekik még a lágyabb dolgok is elegek ahhoz hogy jól érezzék magukat. Ott vannak azonban a belgák, akik aztán totál hardcore arcok! Nekik mindig valami kibaszott extrém dolgot kell mutatni, hogy érezzék a törődést!

Kíváncsi vagyok, volt-e olyan performance-od ahol valami balul ütött ki! Mesélj kérlek ilyenről ha volt!
 

- Egyszer Hollandiában egy show tömegverekedésbe és zavargásba csapott át, elkezdett kb. 200 ember székekkel dobálni mialatt nyomtam a show-t, aztán ez a rengeteg ember teljesen szétbontotta a klub-ot. A show-mat látva általában vagy kikészülnek vagy teljesen elborulnak az emberek és dühösek lesznek! Itt az utóbbi történt, ezért tört ki a fight! Erről az esetről írt a Q magazine is!
Egy másik történet amikor Dublin-ba hívtak fellépni, és meg is beszéltem mindent a klub tulajával, mi a legális, mit tilos csinálni, így azt hittem hogy minden rendben van. Valószínűleg a közönségből a performance alatt telefonált valaki a rendőröknek, mire azok kijöttek és letartóztattak. A tulaj hibája volt az egész, azonban engem mégis kitiltottak Dublin-ból így ott nem csinálhatok show-t. Legálisan (nevet)

Mióta van tetoválásod? Miért kezdted el tetováltatni magadat?

- Az első tetoválásomat 9 évesen csináltattam. Egy motorosbanda varrta egymást, én meg megkérdeztem hogy fáj-e, mire ők mondták hogy próbáljam ki! Elkapták a kezemet és egy pöttyöt varrtak rá. Szóval ez volt az első tetkóm. Nem számít korainak, ha azt nézzük, hogy már öt évesen füveztem és ezt fényképpel is tudom bizonyítani). De persze nem dohányzom, mert az nem egészséges (az interjú alatt is valami furcsa dolgot csavargatott Sean, nem tudom mi lehetett az, de úgy nézett ki mint kis papír baseball ütő). Aztán 12 évesen elkezdtem magamat varrni, amivel az volt a célom, hogy az összes ember aki meglát valami istentagadó, elveszett léleknek tartson! Ez bejött, mindenki totál ki volt! Aztán az első profi tetkómat 15 évesen készíttettem, de csak azért mert tetszett. Nem szeretem a tetoválásokat, egy csomó baromarcú csak megakarja velük mutatni hogy ő mennyire egyedi, mennyire vagányabb mint a másik. Azonban véleményem szerint egyéniségekről itt már rég nincs szó! Persze az teljesen rendben van ha valaki tetováltat magára valami olyasmit, ami neki fontos, vagy jelentéssel bír számára! Azonban egy csomó emberen aki teljesen ki van varrva nem látszik más, csak az hogy nem érzik magukat biztonságban, és ezért varratták ki magukat! Ezek a mai tetoválások ugyanolyan márkázós dolgok, mintha valaki gucci-t vagy akármi más szart visel.

Mik a terveid a jövőben?

- Nem nagyon vannak terveim a jövőt illetően, de ami biztos, hogy hamarosan meg fog jelenni néhány DVD, amin a fellépéseim lesznek láthatóak. Ezen kívül énekelek egy KCUF nevű bandában (ami visszafelé olvasva fuck).

Kik a kedvenc freak előadóid? Kiknek szereted a show-ját?

- Jó kérdés, talán a Nagy Omi-t mondanám, vagy a Alain Robert-et (a pókember) aki puszta kézzel mászik meg hatalmas épületeket! De a kedvencem mind közül Kenny (South Park)! Ő mindent képes megtenni magával, és mindig képes arra, hogy hamvaiból feltámadjon! Na ő egy igazi hős!

 

 

Címkék: interjú fájdalom arc freakshow extrém eredeti freak bodymodification

A bejegyzés trackback címe:

https://testmodositas.blog.hu/api/trackback/id/tr332815434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hana 2011.04.13. 22:50:16

áháháhá, picsa fáradt vagyok, de elolvastam és köszi, imádom ezt a arcot. <3

nemértekhozzá(m) 2011.04.13. 23:01:41

kicsit többet vártam volna egy ilyen formától mint ezek a közhelyes szarok :(((

~Shadow~ 2011.04.13. 23:17:25

@nemértekhozzá(m): mert aki nemért hozzá az ugye ne is dumáljon bele :)

nálam ez a kennys rész ütött.

Chuckieblog 2011.04.14. 06:28:04

nálam is a Kenny-s megjegyzés visz mindent :D de tetszik az egész interjú, jó lett :)

tooth fairy 2011.05.02. 19:20:38

khm.. esetek nagy többségében a fogorvos nem csinál koronát!.. csak a fogtechnikus.. és lazán én is csináltam volna neki arany koronát... vagy akármi mást a fogaira:)
süti beállítások módosítása