Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Érdekes cikkek

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

témák

18+ (3) abstract (1) absztrakt (62) ahogyne (12) ajánló (21) akcióóóó (5) arc (63) bdsm (4) beszámoló (18) blackwork (1) bodymodification (113) body play (17) boncolás (1) branding (14) cikk (12) cobm (1) corset (5) csajok (1) dermalpunch (4) divat (1) dotwork (3) earcropping (2) earpointing (7) egyház (2) eredeti (84) eszközök (1) expo (17) extrém (199) fájdalom (11) felhívás (5) felszíni (10) festmény (1) fétis (1) fétish (1) filmajánló (2) filozófia (51) flash (18) fotó (63) freak (4) freakshow (6) fülösszevarrás (5) fülrekonstrukció (11) fültágítás (15) geek (1) genitalbeading (3) gyógyultscar (26) henna (1) hírek (1) hungarikum (1) idézet (12) implantátum (31) industrial (1) inkrubbing (3) interjú (14) intim (69) játék (3) jövő (2) képek (89) könyvajánló (3) közlemény (5) kritika (1) lukaszpira (6) microdermal (32) minimal (1) minimál (114) motiváció (3) művészet (57) nasallang (1) nyelvkettévágás (12) nyúzás (28) orrtágító (1) pajzán (15) performance (1) piercing (13) piercingek (151) pin up (1) playpiercing (11) pocketing (1) póló (1) programajánló (5) pulling (1) reklám (3) retro (1) rituál (1) rituálé (29) riuálé (1) scalpel (2) scarification (161) scarshading (4) sebészet (2) showyourself (9) skinremoval (49) stevehaworth (1) suspension (26) swastika (1) szájösszevarrás (2) szerelem (1) tágítás (1) tágított (15) tanfolyam (3) tattoo (3) testmódosítás (66) tetoválás (330) tetoválás eltávolítás (2) tmp (9) tonguesplitting (9) törzsi (8) transscrotal (1) tribal (7) trip (1) tündefülek (5) uv (2) vallás (2) vélemény (1) vér (2) vicces (8) videó (27) weaving (1) zagyvai (236) zeneajánló (6) bod mod

HTML

Dorottya suspension élménye

2010.05.27. 13:29 | zagyvai | 76 komment

Nyájas olvasóim!Kérlek ne bántsátok meg Dorottyát azzal, hogy sértő, bántó megjegyzéseket tesztek rá!Lehet vele ellenkező véleményen lenni, de ő a leírtakat felvállalta, és az arcát is adta hozzá!


Maga a Suspension gondolata pár éve kezdett el foglalkoztatni, de a megvalósítását hanyagoltam eddig, mivel nem találtam olyan piercert akire rámertem volna magam bízni ilyen téren. Egy napon aztán megláttam Zagyvai Gábor képeit amik igen meggyőzőek voltak ahhoz, hogy úgy döntsek kipróbálom!

 

A felfüggesztést több okból is ki szerettem volna próbálni. Egyrészt mikor olvastam róla nagyon megtetszett ez a rituális forma meg a közben átélt érzésekről leírtak: a "kóma hatás", az elmélyülés, a koncentráció a belsőre. Másrészt pedig megmondom őszintén a  kíváncsiság is bennem volt, hogy a fájdalmat  mennyire lehet uralni, mennyire lehet magad képezni ennek irányába. Azt gondoltam erre a Suspension tökéletes alkalom lehet, hiszen annyi mindenki kipróbálta már, de ha valóban olyan fájdalmas akkor miért próbálják ki újra és újra emberek ezt a rítust? Így hát lelkiekben valamennyire már felkészülten mentem el a szalonba. A felfüggesztés a következőképpen zajlott: Először is négy darab kampó lett elhelyezve a hátamban. Ezek behelyezését ahogy emlékszem csukott szemmel, koncentrálva tűrtem és nem mondom, hogy nem fájt, de egyáltalán nem éltem meg kínnak... Ahogy visszanéztem a képeket a látvány ijesztőbb néha mint a valóság. A kampók behelyezése után jött a függesztés, ezt kétszer sikerült átélni. Az első inkább csak próbálkozás volt, ekkor pár centit emelkedtem el a földtől. Itt volt egyfajta "holtpont"-om amikor kicsit meg kellett állni...azt hiszem ez volt a legnehezebb...a földtől való elrugaszkodás első másodpercei. Aztán másodjára már túltettem ezen magam ,már nem néztem, hogy hány centire hagyom el a földet:) Nem ez volt a lényeg...közben nem érez az ember fájdalmat csak zsibbadást és kifejezetten melegem volt:).....én elhiszem, hogy egy meditatív állapothoz el lehet jutni a felfüggesztés által ha valaki többször gyakorolja, de nekem ez a pár perc inkább szórakoztató volt...elsőre nem is akartam ennél többet. Nekem bejött a dolog persze ez is egyénfüggő ki, hogyan éli meg első alkalommal. A gyógyulásról annyit, hogy már a második naptól szépen elkezdtek gyógyulni a hegek! Egyenlőre ott tartok, hogy 8 pötyit látok a hátamon ami szerintem alig fog látszódni. (Ennek kb. másfél hete - zagy)

 

Sajnos nem tudtam jobb képeket lőni, mert közben elég sok dologra oda kellett figyelnem! Legközelebb hívok fotóst, ja és erről lesz majd egy videó is, de arra is még egy kicsit várni kell! Ez van:)

Címkék: beszámoló rituálé suspension

A bejegyzés trackback címe:

https://testmodositas.blog.hu/api/trackback/id/tr542034063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

~Shadow~ 2010.05.27. 13:52:35

egy kis kedvcsináló?:) nagyon vagyány csaj!! :) az első fotó a kedvencem:)

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.05.27. 14:06:42

Dorottya, leszel a feleségem?

Csak azért kérdezem, mert nagyon vagány, fájdalomtűrő csajnak tűnsz, én meg köztudottan szeretem jégcsákánnyal ütlegelni a párom fejét szopatás közben...

The Green Manalishi (törölt) 2010.05.27. 14:08:03

Hmmm. A képeidet látva először az jutott eszembe, hogy úgy egy hónapja az edzőteremben két elpuhult hímneműt noszogatott az edzőjük, hogy csináljanak meg 20 felülést, de kb. a tizediknél abbahagyták, "mert fáj!"...

Gratula, kemény csaj vagy! Lehet, hogy első ránézésre nincs értelme a dolognak, de éppenséggel lehet ez valamiféle próbatétel, test/fájdalom feletti uralom egyfajta próbája - ez a te dolgod. Gondolom, ezután már csak egy fölényes, megvető mosollyal utasítod el a fogorvost, aki a Lidocainos injekcióval közelít hozzád kezelés előtt...:)

Jól látom, hogy némelyik lyuk alig vérzett?

Köszönjük, hogy megosztottad a képeket, várjuk a profi képeket és a videót!

Stupidella 2010.05.27. 15:27:32

Én ennek még a látványát sem bírnám/om, nemhogy... Húb+.

SadistiCore · http://sadisticore.blogspot.com/ 2010.05.27. 15:59:58

Bátor és bevállalós a leányzó. Szivesen kipróbálnám, bár szerintem 110 kg-nál nem túl jó ötlet.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.27. 16:25:09

A jó büdös kurva életbe, mi a baj veletek emberek?! Gondoltam írok valami laza, poénkodós dolgot, de halál komolyan, mit műveltek? Hol élünk bazmeg? Ez most elrémisztett és mondom ezt minden vicc nélkül. Dragon baszki, ez...ez...ááá!
Egy előnye van, ötletet adtatok egy újabb íráshoz.

Stupidella 2010.05.27. 16:29:33

Azért köszi Dorottyának, hogy leírta, milyen érzés, mert eddig el nem tudtam képzelni, mi jót találhatnak ebben emberek. Mondjuk megérteni még mindig nem sikerült, de legalább nagyjából képben vagyok.

SadistiCore · http://sadisticore.blogspot.com/ 2010.05.27. 16:41:35

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Mindenképpen oszd meg majd velünk azt az írást, ha már ötletet adtunk hozzá.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.27. 16:58:09

@moshwarrior: Feltétlenül! Amúgy megnéztem a blogod, te egy normális embernek tűnsz, miért akarnál ilyet kipróbálni? Hirtelen egy indiános film jut eszembe, aminek Kirk Douglas volt a főszereplője, és a mellbimbóiba szúrt tűn keresztül emelték a levegőbe, ott ez egy beavatási szertartás volt. Napjainkban ennek mi a spirituális célzata? Vagy maga a fájdalom? Nem értem!

SadistiCore · http://sadisticore.blogspot.com/ 2010.05.27. 17:09:05

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Erről én nem tudok nyilatkozni. Bár szerintem hasonló a cél és a motiváció, mint egyes "primitív" törzseknél. Hiszen akik manapság gyakorolják például a parázson való járást, azok is spirituális élményről beszélnek. Gondolom köze van a dolognak a szellemi és a jellembeli fejlődéshez. Ha úgy tetszik, akkor ezek egyfajta "próbatételek" vagy inkább pontok, amik segítenek eljutni belső énünkhöz. Gondolom én. Persze tévedhetek is, hisz én is csak ember vagyok.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.05.27. 17:10:38

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

Menj már a faszomba! Miattad rákattintottam a blogjára, ahol rögvest egy gigantikus kék fültágítóval kellett farkasszemet néznem... Szóval ezt kell hinnem, hogy moshwarriorhoz hasonlóan te is egy laveyiánus sátánista vagy! Ez persze magyarázná az olaszok iránt érzett beteges vonzódásod...

current value 2010.05.27. 17:28:26

Üdv mindenkinek!
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

Most nem azért a húsz forintért de ha az Esti Kornélon kívül máshoz is hozzászagoltál volna (kötve hiszem hogy olvastad), akkor nem itt hüledeznél, rettegnél, stb......

A tűzoltók blogján is ott szörnyűlködtök hogy miért szekercével mennek az ajtónak, meg miért kockáztatják az életüket?

Üdvös lenne ha azok akik minimál szinten is gyengén bútorozottak a témában, nem kommentelnék a dolgot, vagy menjenek a puruttya extrémre dragonostúl, nyunyeszkijestűl, a rizsát kihagytam, de lassan a személyetek is kikerülhetne az említett orgánumra mint post, ha ez kell megoldjuk csak békével jobbra el, az Alpha Centauri irányába sebesen, nyílegyenesen.

A suspensiont én se tudtam egy darabig hová tenni amíg kezembe nem került Sánta Őz sziú sámán könyve. Fótókkal megtűzdelve írja le az ún. naptáncot, melynek keretében a harcos testét átszúrják a mell résznél a bőrt fadarabokkal, és bőrzsínorokkal a fához mintegy kipányvázzák. A harcosnak ki kell tépnie magát egy adott pillanatban, ezt nagyon szigorú szabályok alapján megtartott rítusok, szakrális momentumok előzik meg, szinte mindennek jelentősége van. Az idősebb törzsiek gyakran nagyon durva hegekkel rendelkeznek mert nekik az izom alá szúrták és nem "csak" a bőrt kellett kitépniük. (a régiek panaszkodnak is a könyvben hogy a mai fiatalok nem vállalják be a a fellógatást vagyis a suspensiont, nem emlékszem milyen kifejezést használtak rá nyílván nem ezt, még mielőtt ezen rodeóznátok. Volt még egy érdekes szertartásról szó, amikor a bölény testét maguk után kellett ugyanezt kiszakítani.)

Egy szó mint száz itt nem valamiféle perverzióról van szó, egyfajta megtisztulás, szakítás a régivel, férfivá válás. (legalábbis a sziúknál ez hagyomány, a kultúrájuk része)

Nem tudom Zagyi honnan eredeztethető még a suspension?

Javaslom olvasásra a könyvet, na persze nem azoknak akik ide jönnek rettegni meg ítélkezni aztán utána megvacsoráznak a mikrosütőből és benyomják az NCIS-t stb.
Lame Deer vagyis Sánta őz a saját élettörténetén mutatja be a sziú népet, szokásaikat, és azt hogy miért jó lepisálni a Thomas Jeffersont és a többi sziklaképűt, melyet mellesleg a szent hegyeik egyikébe vájt a "civilizáció"

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.05.27. 17:34:51

@current value:

Elbeszélésedből arra kell következtetnem, hogy a jó öreg Sánta Őz bizony rendszerint a kelleténél többet fogyasztott a tüzes vízből...

SadistiCore · http://sadisticore.blogspot.com/ 2010.05.27. 17:37:52

@"the dragon": Látom te se tudsz más kultúrákkal azonosulni.

current value 2010.05.27. 17:43:04

Drágon! Neked a fórumra böfögés olyan mint másnak a pia. Akkor most ki az esendőbb?

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.05.27. 17:44:22

@moshwarrior:

Ez valamiféle elvárás? Egyébként az indiánok elég cikis arcok. Például az egyetlen fehéremberek fölött aratott - pirruszi - győzelmüket is csak háromszoros túlerőben sikerült összehozni...

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.05.27. 17:49:01

@current value:

Penitencia képpen elolvasok három Cooper könyvet... Rendben vagyunk?

SadistiCore · http://sadisticore.blogspot.com/ 2010.05.27. 17:49:33

@"the dragon": Azért tartod őket "cikis arcoknak", mert egy fejlettebb, erőszakosabb és létszámban nagyobb nép ellen kiálltak azokkal az eszközökkel, amik a rendelkezésükre álltak és annak ellenére, hogy tudták, hogy szinte biztosan elfognak bukni, próbálták megvédeni magukat, a kultúrájukat, a népüket és a földüket? Gratulálok a szellemi szegénységedhez! Büszke lehetsz magadra.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.05.27. 17:54:41

@moshwarrior:

Nem csak ezért... Például tollakat tűzdetlek a fejükre, nem is keveset! Modanom sem kell, hogy az ilyesmihez miképp viszonyul egy heteroszexuális férfiember...

current value 2010.05.27. 17:56:24

Mosh szerintem add fel, drágon végtelen spirál periódusba került, elragadta őt a feledés homálya, sokunk örömére.

SadistiCore · http://sadisticore.blogspot.com/ 2010.05.27. 18:01:11

@"the dragon": Persze mert a fodros ruhák (még a férfiaknál is) az európai kultúrában nem néznek ki úgy, mint holmi homoszexuáűlis egyének viselete. Gondolok itt az abszolutizmusban annyira népszerű csipkés dolgokra, meg a férfiak sminkelési szokásaira. De ha jól tudom a reneszánsz korában is előszeretettel hordtak csipkével díszített ruhát még férfiak is.

~Shadow~ 2010.05.27. 18:01:42

@"the dragon": nincs is szebb egy igazi törzsi ékszerekkel és tetoválásokkal felvértezett harcosnál!!! ebből is látszik gőzöd sincs arról mi kell a nőknek! :DDD

SadistiCore · http://sadisticore.blogspot.com/ 2010.05.27. 18:03:43

@current value: Inkább az a tipikus csak az a jó és a normális ami az amerikai/európai kultúrában elfogadd dolognak számít felfogás ragadta el.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.05.27. 18:12:24

@moshwarrior:

Én a rÖneszánszhoz nem nagyon értek. Kérdezd meg Kornélt, a digók az ő szakterülete!

@~Shadow~:

Alexandra, másképp közelíteném meg a kérdést. Igazi férfi lévén _nem is érdekel_, hogy mi kell a nőknek. Persze az elméletednek némileg ellentmond, hogy amit tőlem kapak, azért rendszerint nagyon hálásak...

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.27. 18:43:02

@moshwarrior: De éppen azért mert tiszteljük mások kultúráját, hagyjuk meg nekik azt ami övéké. Nekünk, itt, ez idegen. Körülbelül annyira nevetséges, mint a '70-es évek nagy keletimádata. Mondanom sem kell, hogy azt is a hippik csinálták.
Szóval, hagyjuk meg mindenkinek ami a sajátja, nálunk ez egészen egyszerűen kultúraidegen!

@"the dragon": Olvasd is egy kicsit akkor bazmeg, nem csak képekkel él az ember, te PANDAcsöki Boborján!

@current value: Mivel süt a lenézés a kommentetből ezért megvagyok sértve, de egyben örülök is, hogy dragon és nyunyó közé nem süvesztettél be engem is, nem akarnám az élettársi idilljüket megzavarni, amíg még létezik ez a magyar és egyetemes jogrendszert megcsúfoló életközösségi forma. Neked is csak annyit tudok mondani: mindent a maga közegében! Az európai civilizációban ez haszontalan és nevetséges, semmi köze az itteni kultúrához. Ahogy sok tekintetben az európainak se az indiánokéhoz. Mindent a maga helyén!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.27. 19:08:22

Zagyi, ha még egyszer vakut használsz, felkereslek, és adok a mogyorópálcával a fenekedre!

A hölgy lelke pedig kemény, mint a vídia, de sajnos én ezt nem értem!

(mondjuk keszeg a kicsike, igazán gyúrhatna....)

0motig0 2010.05.27. 19:10:42

most lehet csak nekem ez a véleményem de én az ilyenektől beszarok.. nem az a baj hogy csinálják csak nekem ez kicsit fura... bár lehet csak én vagyok ilyen válogatós...(vagy beszari) de hát ahogy Dorottya is mondta kíváncsiság.. és hát a puding próbája az evés...

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.27. 19:12:26

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

ó, de felháborodtál, te olaszbuzi buziolasz!
majdnem olyan, mintha nő lennél!
mondd, meg is jött a menstruációd?
annak dragi nem fog örülni, de az orált még mindíg nyomhatod neki.

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.27. 19:14:30

@0motig0:

egyszer izomba kéne benyomni egy ilyen kampót, na attól behugyoznának a delikvensek, ott már nemcsak idegvégződések futnak, hanem idegek is....

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.27. 19:16:41

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Mondom, szipolyozod tovább Szenegált, te Soros! Majd ha bedöntöttél pár országot, akkor ragyoghat a fejed buzi!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.27. 19:17:09

@"the dragon":

te beszélsz, te golyhó, aki a cölibátussal egyetért?
(hogy mást ne mondjak....)

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.27. 19:18:28

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:

nehéz belátnod, mekkora álszent kispolgár voltál, belátom, de legalább ne tetézd!

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.27. 19:28:46

@Csönd-Nesz-Rizs.®: Te kereszténygyűlölő! Persze, így már könnyű rájönni hogy ki vagy: tőzsdés, biciklizel és poénkodsz a katolicizmuson. Azért én a helyedben örülnék, hogy az őseid Tiszaeszláron nem lincselte meg a tömeg. Ez persze a mi szerencsétlenségünk, mert most itt rontod a levegőt!

~Shadow~ 2010.05.27. 19:31:05

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: rizsa bicajozik is?

rizsa, írtam neked mélt :)))

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.27. 20:08:02

@~Shadow~:

nézd, hányszor mondtam már, hogy nem érdekelsz?
ott a dragi meg a kornél, próbálkozz náluk!

nekem férfias teendőim vannak, úgymint meccsnézés, sör, haverok.

ebbe barinő meg nyinyegés nem fér bele.

jobb ez neked így, na, menj szépen menstruálni más nyakára...

~Shadow~ 2010.05.27. 20:24:26

@Csönd-Nesz-Rizs.®: na, ne nyinyegjél itt nekem, hanem olvassad a méledet!!!

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.27. 21:25:35

@~Shadow~:

Látom szellemességem és intellektusom nyomot hagyott benned és lenyűgöz téged minden szavam. Vígasztaljon, hogy nincs ez mással sem másképp!

Elolvastam, borzasztó öreg vagy. Gondolom elveszőfélben lévő petéidnek keresel megfelelő genetikai zsenit, de én nem szórom csak úgy zseniális génkombinációmat!

~Shadow~ 2010.05.27. 22:06:07

@Csönd-Nesz-Rizs.®: túlértékeled magad....és nem, nem kell a génkombinációd! elképesztő konzervatív vagy! az hogy reagálok pár kommentedre szerinted azt jelenti hogy akarok tőled valamit, pláne a génjeid? na ne röhögtess már. és miért ide válaszolsz? szétoffolod a blogot a butaságaiddal....

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.27. 22:30:48

@~Shadow~:

stabil a világképem, értelmi képességeim pedig csodásak, jóképű, izos és sikeres vagyok!

megjegyzem te szólítasz meg unos-untalan, te nerd szingli!

konzervatív életfelfogásomat hírdetem, polgári létem és átlagosságom büszkén viselem, hiszen hamarosan már én vagyok kisebbségben, mindenki baromi nagy egyéniség akar lenni, tehát az nem menő!

mackónadrág, atléta, hónaljszőr : ez a férfiasság szentháromsága!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.05.27. 22:48:56

@Csönd-Nesz-Rizs.®:

Akkor az a százhatvan kilós életúnt fasz, akivel a múltkor összefutottam csak a gonosz ikertestvéred volt?!

~Shadow~ 2010.05.27. 22:49:34

@Csönd-Nesz-Rizs.®: hiába ajánlgatod magad itt mint valami céda, akkor sem kellesz! mackónadrág, hónaljszőr...fújjj....és még én vagyok nerd....a körmöd azért vágod néha......? nem kell válaszolnod, annyira nem érdekel. :)

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.05.27. 22:58:01

@~Shadow~:

Külső szemlélőként nekem is az az érzésem támadt, hogy adott esetben bizony megtolatnád magad szörcsivel... Ami a suttyó, elkeseredett ribanság legcsalhatatlanabb indikátora! Nagyon ronda lehetsz. Megkockáztatom, egy húsevő baktérium felzabálta az arcod...

SadistiCore · http://sadisticore.blogspot.com/ 2010.05.27. 23:19:24

Na mostmár én is kíváncsi vagyok hogy Shadow és Rizs hogy néznek ki. Bár van egy tippem, de azt megtartom magamnak.

SadistiCore · http://sadisticore.blogspot.com/ 2010.05.27. 23:20:43

de! mégis elküldte. vicces ez a blog.hu

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.27. 23:21:37

@"the dragon":

Én láttam róla fotót, úgy nézett ki rajta, mint akin egy két hete éhező húsevő baktériumcsalád is inkább suspension-ös harakirit követne el oxidálódott alumíniumkanalakkal!

SadistiCore · http://sadisticore.blogspot.com/ 2010.05.28. 00:15:24

@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa: Rizst egy átlagos testalkatú 25-30 év körüli pasasnak tudom elképzelni, aki teljesen el van szállva magától. Próbál többnek mutatkozni mint ami. Szerinem beosztott valami cégnél. A brókerséget kamunak tartom. Tudod az a tipikus hétköznapi kis szürke emberke, akikből oly sok is van.

Shadow egy kis mellű, lapos seggű, vékony, 23-25 éves csaj, aki biciklizik és fut. Arcra átlagos, mosolygós. A pasikat inkább a rámenősségével próbálja összeszedni. Ugyanakkor elég válogatósnak is tűnik. És szerintem baromi régen volt tartós kapcsolata. És ráfér hogy valaki megpiszkálja.

Valerijov 2010.05.28. 07:53:45

a naptáncról én is olvastam régen, és furcsállottam is, hogy nem csak bőrbe, hanem a mellizomba nyomatják a fapecket, mert egy vadászó, harcos közösségben bevállalható-e, hogy a férfiak egy része egy időre csökkent kondival meg állóképeséggel bírjon, míg felépül az önkéntes sérülésből

Csönd-Nesz-Rizs.® 2010.05.28. 08:20:26

@"the dragon":

százötven, de gyúrok tovább!
inkább legyek godzilla, mint kis szarcsimbók kertitörpe, akinek egy korsó sör legyűrése élet-halál küzdelem!

Hajtóvadászat öregekre 2010.05.28. 12:58:27

Nem értem. Eleinte, amikor olvasni kezdtem a blogot még sokszor egyetértettem dragonnal.
Most pedig mintha valami baj lenne vele.

Lehet el kéne gondolkozni, hogy ez az izomfétis és a heteroszexualitásod gyakori hangoztatása nem pont az ellenkezőjét takarja-e. Csúnyábban megfogalmazva nem vagy-e látens.

A lánynak meg elismerésem, hogy megpróbálja megismerni a saját határait.

Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa · http://sslazio.blog.nepsport.hu/ 2010.05.28. 14:57:38

@Hajtóvadászat öregekre: Milyen jól látod!

@moshwarrior: Szerintem remekül lefestetted. Hozzá kell tennem, Shadow ismeretlen előttem, Szörcsitől meg igy is, úgy is undorodom.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.05.28. 17:37:23

@Hajtóvadászat öregekre:

Szóval szerinted Steiner Kristóf, vagy Elton John azért akkora ratyi, mert igazándiból látens heteroszexuális?

Szeretném ha belátnád végre, logikád koránt sem kikezdhetetlen...

És persze viccelődhetnék azon, hogy lökd ide a húgodat, majd bebizonyítom mit tudok, de legnagyobb sajnálatára állatokkal nem csinálom!

current value 2010.05.28. 19:29:18

@Valerijov: Igen a könyvben szóba kerül hogy pont a munkából kiesés miatt nem vállalják ezt a metódust, régiek könnyebben megoldották az utókezelést valaki mindíg ott volt segítségnek.

current value 2010.05.28. 19:34:53

Nem tudom mikor lesz egyértelmű hogy drágon tulajdonképpen mindent gyűlöl, legfőképpen magát, azért állandóan szüksége van a becsmérlő, mocskolódó megnyilvánulásokra, ez élteti enélkül nem tud meglenni, mi sem bizonyítja jobban hogy ugrásra készen várja hogy reagálhasson, igazi reakciós szocionista lusta-golfos-pista.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.05.28. 21:01:51

@current value:

Még téged sem gyűlöllek! Főleg mióta tudom, hogy cigarettával égetsz mindenféle csúnyákat a bőrödre, csak mert anyád rajtad kívül mással is kúrogatott...

violent St. 2010.05.29. 10:01:40

lehet tudni hány percet volt a lány a levegőben?

current value 2010.05.29. 16:53:33

Egyszer fordult elő, úgy 12 éve te családon belüli erőszakos.

Hajtóvadászat öregekre 2010.05.29. 18:09:41

@"the dragon":
Úgy látszik ezek szerint nem vagy tisztában a heteroszexualitás, homoszexualitás, latens fogalmakkal.
A wikipedia és google a barátod!

Húgom szerencsére megtanulta, hogy a pszichopata és rossz arcú embereket kerülni kell. És a szemüveges informatikusokat is, akik a neten hősködnek. :)

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.05.29. 20:36:04

@Hajtóvadászat öregekre:

Akkor most megpróbálom egy csecsszopó gyermek szintjén magyarázni a dolgokat...

Te azt tételezted fel, hogy a hetereoszexualitás túlhangsúlyozásának oka a látens homoszexualitás.

Én UGYAN EZZEL a logikával tételeztem fel, hogy a homoszexualitás túlhangsúlyozásának oka a látens heteroszexualitás...

Ami nyílván nem igaz, ekképp bizonyítván be, hogy a te következtetésed is ostobaság. Kapizsgálod már?

@current value:

Mintha tegnap lett volna!

Hajtóvadászat öregekre 2010.05.29. 21:14:16

@"the dragon":

Lehetséges, hogy az internet előtt eltöltött időt fordíthatnád másra is?
helyesen : "nyilván","ugyanezzel". Elhiszem, hogy szuperhímnek képzeled magadat, mert kiskorodban leestél a pelenkázóról, de nem zavarna ha ilyen egyszerű szavakat letudnál írni. ( Ajánlom az olvasást, kifejezetten segít. )

Már megint muszáj egy felnőttet oktatnom.. Vegyük példának a cukorbetegséget. Ha valaki súlyosan el van hízva az cukorbetegséghez vezethet, viszont a cukorbetegség nem vezethet elhízáshoz. Tehát azért, mert A állításból következik B állítás, B-ből nem következik A. Érted? Ezen esetben pedig A a normális állapot és B a másság.
Remélem tudsz valami értelmeset reagálni abban a tesztoszteronszagban.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.05.29. 21:35:57

@Hajtóvadászat öregekre:

Amikor a sémád abszurditásáról van szó, miért a mondatok igazságtartalmán pörögsz? Egyik következtetés sem helyes. Akár azt is írhattam volna, hogy "ezek szerint az antifasiszták igazából látens fasiszták?", de ez a példa adta magát...

Ami pedig a helyesírást illeti, ha így állunk...

"de nem zavarna,(!) ha ilyen egyszerű szavakat LE TUDNÁL írni"

Ugyan már...

pixelpiréz plüssvitéz · http://kigondoltam.blog.hu 2010.05.29. 21:49:41

@Hajtóvadászat öregekre:

Magasrőbtű onthológiai vitátokba nem szolnék belle, de asz eggyik lekszánalmasab dollog, amitt inter netes kómunikációba ellehet kővetni, azaz elgépellésekbe és vélletlen (gyéká ecceri, nem viszatérö) hibákba való bele kötőszködés.
Asz márcsak kűlön dob rajta, amigor a kőtöszködő kommentárban utyanojan hibák vanak...

Hajtóvadászat öregekre 2010.05.29. 22:05:15

@"the dragon":

Milyen abszurditást látsz a mögött a bizonyított tény mögött, hogy a homofóbia hátterében sokszor valódi és elnyomott homoszexualitás áll? Ez elismert pszichológusok sémája nem az enyém.

Ez a "mondatok igazságtartalma nem fontos", ilyen tipikus politikus mentalitás nem? Mindegy mit mondunk, csak mondjunk valamit.

Még mindig nem látok érveket te übermensch .

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.05.29. 22:39:08

@Hajtóvadászat öregekre:

Attól, hogy bizonyított ténynek tartasz valamit, még nem lesz az. Ha pszichológusok mondják, akkor se. Zárójelben, a szexuálpszichológia a leghájpoltabb áltudomány (nézz utánna pl. a freudizmus falszifikálhatóságának) széles e világon...

Ha adott egy környezet, ahol megfigyelhető a posztmateriális értékekről való fokozott eszmecsere, akkor az eltérő neveltetésből fakadó polarizálódás és a vélt norma irányába mutató licit nyomán a lehető legszélsőségesebb álláspont lesz az adott csoport elfogadott közös álláspontja. Így a libsik okádják a buzibarátabbnál buzibarátabb cikkeket a MANCS-ban, mások pedig tojással dobálóznak, és nem azért, mert igazából kérnék a kukit.

Na, ez kellően tudományos volt, vagy csatoljam a szakirodalmat is?

A logikai "vitánkra" visszatérve:

Te azt állítottad, hogy:
nagyon X = látens -X

Én pedig azt, hogy ebbe az egyenletbe szabadon - tartalomtól függetlenül - helyettesíthetem be a fogalmakat, attól még ótvar ostobaság marad.

Om3n 2010.05.31. 15:13:02

BÁTOR CSAJ!!! RESPECT!!!

Lin♥ · http://myownsick.blog.hu/ 2011.11.02. 15:52:43

elmondaná nekem valaki, hogy ennek mi a lényege/értelme? :) csakmert nemrég csöppentem bele a testmódosítás rejtélyeibe, és ilyennel még soha nem találkoztam... a fájdalom miatt csinálják?

zagyvai 2011.11.02. 15:53:32

@Lin♥:

erre mindenki máshogy tudna válaszolni, mert mindenkinek mást jelent:)
süti beállítások módosítása