Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Érdekes cikkek

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

témák

18+ (3) abstract (1) absztrakt (62) ahogyne (12) ajánló (21) akcióóóó (5) arc (63) bdsm (4) beszámoló (18) blackwork (1) bodymodification (113) body play (17) boncolás (1) branding (14) cikk (12) cobm (1) corset (5) csajok (1) dermalpunch (4) divat (1) dotwork (3) earcropping (2) earpointing (7) egyház (2) eredeti (84) eszközök (1) expo (17) extrém (199) fájdalom (11) felhívás (5) felszíni (10) festmény (1) fétis (1) fétish (1) filmajánló (2) filozófia (51) flash (18) fotó (63) freak (4) freakshow (6) fülösszevarrás (5) fülrekonstrukció (11) fültágítás (15) geek (1) genitalbeading (3) gyógyultscar (26) henna (1) hírek (1) hungarikum (1) idézet (12) implantátum (31) industrial (1) inkrubbing (3) interjú (14) intim (69) játék (3) jövő (2) képek (89) könyvajánló (3) közlemény (5) kritika (1) lukaszpira (6) microdermal (32) minimál (114) minimal (1) motiváció (3) művészet (57) nasallang (1) nyelvkettévágás (12) nyúzás (28) orrtágító (1) pajzán (15) performance (1) piercing (13) piercingek (151) pin up (1) playpiercing (11) pocketing (1) póló (1) programajánló (5) pulling (1) reklám (3) retro (1) rituál (1) rituálé (29) riuálé (1) scalpel (2) scarification (161) scarshading (4) sebészet (2) showyourself (9) skinremoval (49) stevehaworth (1) suspension (26) swastika (1) szájösszevarrás (2) szerelem (1) tágítás (1) tágított (15) tanfolyam (3) tattoo (3) testmódosítás (66) tetoválás (330) tetoválás eltávolítás (2) tmp (9) tonguesplitting (9) törzsi (8) transscrotal (1) tribal (7) trip (1) tündefülek (5) uv (2) vallás (2) vélemény (1) vér (2) vicces (8) videó (27) weaving (1) zagyvai (236) zeneajánló (6) bod mod

HTML

Szlovákia Tattoo convention

2011.10.09. 11:24 | zagyvai | 1 komment

BAGOLY!

A helyszín egyik történelmi városunk Pozsony, itt rendezték meg a hivatalosan első Szlovák Tattoo Convention-t! Sajnos az eredeti tervekhez képest jóval kevesebb ideje volt a szervező brigádnak arra, hogy kellőképpen bereklámozza a rendezvényt, ami sajnos meg is látszott a látogatók mennyiségén. Az első napon több motorost láttam (akik a szervezésben és lebonyolításban vettek részt) mint látogatót, ami egy kicsit elkedvetlenített, valamint az sem tett túl jót Eszter és az én hangulatomnak, hogy előző este nem tudtunk semmit enni, mert túl későn érkeztünk a szállásunkra, így ezen a napon nem élveztem annyira a convention-t.

 

Mivel nem volt túl nagy érdeklődés Eszterem volt olyan drága és kitalálta, hogy varrjak neki egy horgony-kereszt-szív kompozíciót, hogy mégse üljek üresbe, így ezt meg is csináltam. Mivel több kategória és díj volt mint tetováló (sajnos a standok háromnegyede az előbb említett problémák miatt üresen maradt) gondoltam mókás lenne benevezni a best of valamire, de aztán ebből nem lett semmi. Este azonban egy remek helyi industrial-ambient zenekar, a Taboöbb Radosti koncertjét élvezhettük végig, ami nagyon profi volt! Mind a zajok, mind a vetítés precíz volt és élvezhető, de mivel egy ilyen zenekar nem annyira tetováló fesztiválra való a közönség eléggé szétszéledt. A tetoválóknak járó ingyen sör mellett ez tetszett a legjobban a szombati napban, na meg persze az, hogy este bezabáltunk Eszterrel egy 50 centis pizzát, ami a hétvégi étkezésünk fénypontját jelentette. Még a koncert előtt csináltam az egyik helyi motoros srácnak egy F.T.W scarification-t, amolyan bemutató jelleggel, ami szerencsére eléggé érdekelte a közönséget, így szerencsére tudtam olyat mutatni nekik amit ritkán látnak!

A standunk a szombathelyi Bloodline Tattoo standja mellett volt, ami külön öröm, hiszen Zolival és aranyos családjával nagyon jól elvoltunk végig! Zoli híres arról, hogy egy ilyen expon egy teljes napig egy tetováláson dolgozik: most egy teljes oldalas mangaszerű tetoválást készített, amivel elhozta a best of day kategória fődíját Ezúton is gratulálok neki!

 

A további magyar sikerek sem elhanyagolhatóak, Erik a Ronin tattoo-ból valamint Jelo a Dark-art-ból szintén jelentős kategóriák első helyeit gyűjtötték be mindkét napon, vitathatatlanul gyönyörű munkáikkal! Teljesen hihetetlen volt számomra, hogy ilyen fiatal srácok, akik 3-4 éve tetoválnak, hogyan képesek ennyire precíz és meseszép munkákat elkészíteni! Gratulálok nekik is a sikerekhez!

Láttam továbbá egy hihetetlenül tehetséges osztrák tetoválót, de sajnos annyi munkája volt, hogy nem tudtam varratni vele! De a munkáit megnézve ti is csak vele akartok majd varratni, legyen bármilyen drága, vagy megközelíthetetlen! Szalonjának neve szerénységéről árulkodik, és a realisztikus munkákban éppúgy otthon van, mint az egyszerűbb mintákban! Mc Fly's Tattoo Academy!

A vasárnap jobban telt, több látogató érkezett, és volt is pár munkám: microdermal-ok, F.T.W. tetoválás egy másik motorosnak, valamint a szomszéd stand tetováló lányának készítettem egy Rose scarification-t az általa készített rózsák alá! A lány mellesleg nagyon ügyes, első nap meg is nyerte a legjobb fekete fehér tetoválás díját!

Mindent összevetve a szlovák-magyar motorosok nagyon segítőkészek voltak, családias volt a hangulat, magyar sikerek bőven születtek, szóval nem volt rossz a convention! Lehetett volna azonban nagyon pörgés, de majd talán jövőre!

 

 

 

 

 

 

Címkék: beszámoló expo tetoválás scarification zagyvai

A bejegyzés trackback címe:

https://testmodositas.blog.hu/api/trackback/id/tr83286311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása