Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Érdekes cikkek

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

témák

18+ (3) abstract (1) absztrakt (62) ahogyne (12) ajánló (21) akcióóóó (5) arc (63) bdsm (4) beszámoló (18) blackwork (1) bodymodification (113) body play (17) boncolás (1) branding (14) cikk (12) cobm (1) corset (5) csajok (1) dermalpunch (4) divat (1) dotwork (3) earcropping (2) earpointing (7) egyház (2) eredeti (84) eszközök (1) expo (17) extrém (199) fájdalom (11) felhívás (5) felszíni (10) festmény (1) fétis (1) fétish (1) filmajánló (2) filozófia (51) flash (18) fotó (63) freak (4) freakshow (6) fülösszevarrás (5) fülrekonstrukció (11) fültágítás (15) geek (1) genitalbeading (3) gyógyultscar (26) henna (1) hírek (1) hungarikum (1) idézet (12) implantátum (31) industrial (1) inkrubbing (3) interjú (14) intim (69) játék (3) jövő (2) képek (89) könyvajánló (3) közlemény (5) kritika (1) lukaszpira (6) microdermal (32) minimál (114) minimal (1) motiváció (3) művészet (57) nasallang (1) nyelvkettévágás (12) nyúzás (28) orrtágító (1) pajzán (15) performance (1) piercing (13) piercingek (151) pin up (1) playpiercing (11) pocketing (1) póló (1) programajánló (5) pulling (1) reklám (3) retro (1) rituál (1) rituálé (29) riuálé (1) scalpel (2) scarification (161) scarshading (4) sebészet (2) showyourself (9) skinremoval (49) stevehaworth (1) suspension (26) swastika (1) szájösszevarrás (2) szerelem (1) tágítás (1) tágított (15) tanfolyam (3) tattoo (3) testmódosítás (66) tetoválás (330) tetoválás eltávolítás (2) tmp (9) tonguesplitting (9) törzsi (8) transscrotal (1) tribal (7) trip (1) tündefülek (5) uv (2) vallás (2) vélemény (1) vér (2) vicces (8) videó (27) weaving (1) zagyvai (236) zeneajánló (6) bod mod

HTML

BMXnet második nap

2011.10.22. 12:49 | zagyvai | 1 komment

A beszámoló első része lejjebb görgetve, vagy ide kattintva olvasható. indzsoj

Sajnos napközben igen keveset fotóztam, így inkább csak az esti képeket láthatjátok, azonban ha megnézitek Rolf facebookját, akkor ott láthattok még több képet!

A második nap fáradtan indult, mert James horkolásától tényleg szinte semmit nem bírtam aludni, de egy ennyire felfokozott állapotban lehetetlenség lett volna napközben is pihenni, szóval inkább belevetettem magam a tennivalókba. A bőséges svédasztalos reggeli és kávém (soha nem szoktam inni kávét, csak amikor már tényleg azt érzem hogy állva el bírnék aludni) elfogyasztása után meglátogattam Brian Skellie előadását, melyet egy speciális autoklávról, a Statim-ról tartott. Mikor bemutatta szerkezet működését, és azt hogy a gép 8 perc alatt lesterilizál bármit akkor kicsit elképedtem és elkezdtem érezni hogy a balkán sarkáról jöttem, akkor először de nem utoljára! Az volt a legjobb ezekben az előadásokban, szemináriumokban, hogy nem voltak szárazak, a közönség bármikor kérdezhetett bármit az előadóktól, és így minden kérdésünkre választ kaphattunk minden témában. Ezt követően meglátogattam Swasi Dan előadását amit a handpoke tetoválásokról tartott. Ez egy olyan speciális fajtája a tetoválásnak, ahol a művész egy pálcikára erősített tűvel szurkálja be a festéket pontonként a bőrbe, ami gyakran nagyszerű dotwork tetoválásokat eredményez. Itt a bátor önkéntesek Swasi lábán ki is próbálhatták a handpoke tattoo gyakorlatát, és egymás után pöttyözték tele vonalakkal a srác lábát, aki segítőkészen asszisztált a művelethez. Persze a végén elég sok vonal borította a térdét - egy true tetováló aki mindent megtesz azért hogy a technika amit használ népszerűvé váljon!

 

 

A következő előadást Ron Garza tartotta, akivel előző este sikerült összehaverkodnom. Nála közvetlenebb és lazább arccal ritkán találkozom, mindezek mellett pedig nagyon jó fej is. Igazi megszállottja a hivatásának, a tudása elképesztően mély. Előző nap azt mondta hogy a mostani szemináriuma csak a scarification gyökereiről fog szólni, kihangsúlyozta hogy amit látni fogunk az nagyon nagyon alap dolog lesz, mert tavaly túl mélyre ásott és sokan elkezdtek vágásokat gyártani, persze elég rosszul, felbátorodva az előadásán, és nem akarja hogy ez ismét megismétlődjön. Ehhez képest a szemináriuma négy órásra sikeredett és annyira átfogó volt, hogy el sem tudom képzelni milyen lehet amikor tényleg beleássa magát a scarification mélységeibe... Mutogatott rengeteg mintát amit rosszul készítettek el, beszélt egy csomót a gyógyulást befolyásoló tényezőkről, a test húzódási vonalairól, egyszóval mindenről aminek egy kicsit is köze van a vágás művészetéhez. Teljesen el voltam képedve mikor az elhelyezéssel és mintaválasztással foglalkozó slideshow-jában (amiben kb. egy órán keresztül képeket mutogatott) ott volt néhány általam is elkészített vágás, amit jó példáknak sorolt fel. Ez nagyon mélyen érintett, örültem, hogy egy ekkora művésznek tetszik amit csinálok! Utána persze még egy csomót beszéltem vele és sikerült tényleg nagyon jól összebarátkoznunk, örült hogy elmentem a szemináriumára.

Az esti program show műsorokkal telt, Courtney Grave profi sztriptíz műsora után fellépett Coco Katsura, egy számomra elég értelmezhetetlen performance-szal, valamint sokak kedvence Haave Fjell a fakír Oslo-ból! Haave show-ját már volt szerencsém látni pár éve Ausztriában, itt azonban sokkal lazábban viselkedett a színpadon és családiasabb volt a hangulat is. A klasszikus sideshow act-ek között viccelődéssel szórakoztatta a közönséget, ami nagyon mókás volt, Haave egy tipikusan olyan figura aki színpadra született, mert ott érzi igazán elemében magát. Az első számok között volt, hogy a septum-án átvezetett dugóhúzóval kinyitott egy üveg bort, amiből aztán végig nagyokat kortyolt az előadás folyamán, így sikerült egy cseppet becsiccsentenie a színpadon, amit csak fokozott az a pár korty gin-tonic amit szintén egy műsorszámhoz kevert: fogott egy vödröt amibe beleöntött egy üveg gint, két üveg tonic-kal, majd az ajkán lévő lyukba tett egy láncot amire felfűzte a vödröt és így pörgette egy darabig. Aztán ezt is rendesen meghúzta és körbeadta a közönségnek. A show legvégén pedig már tényleg annyira fel volt oldódva (a részegség azonban semennyire nem látszott meg a teljesítményén, végig precíz és profi volt) hogy a közönségtől kapott papírpénzek közül a legnagyobb címletet sokunk unszolására a herezacskójára tűzte fel egy tűzőgép segítségével!

Ezek után elköszönésként mindenkit reggelig tartó bulizásra intett, ami meg is történt, mindenki remekül érezte magát folyt a sör, és minden ami kell. Főleg minden más ami kell, egyszóval mindenki remekül érezte magát, nagyszerű beszélgetéseket tudtam folytatni az összegyűlt body mod gurukkal. Másnap azonban meg kellett tartanom reggel 11.00-kor a szemináriumomat, így már korábban le kellett volna feküdnöm, de hogy is lehetne aludni amikor Ron Garza mesél az nyugati világ első suspension-jeiről, amit ő, Allan Falkner, Steve Joyner kezdtek gyakorolni, a phuketi vegetáriánus fesztiválon átélt élményekről, vagy a perui Nap templománál átélt arc hegek megszerzéséről. Magamra parancsoltam és felmentem aludni hajnali kettőkor, mert tudom hogy ha nem alszom eleget akkor a kezem gyakran remeg ami nem mutatna túl jól miközben "műtök". Sajnos azonban nem bírtam elaludni hajnali négyig, szóval elég fáradtam ébredtem reggel, de hajtott a vágy hogy tökéletes előadást tartsak, így hamar felfrissültem.

folyt. köv.

 

 

 

Címkék: beszámoló

A bejegyzés trackback címe:

https://testmodositas.blog.hu/api/trackback/id/tr163320307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enigmakata 2011.10.24. 13:59:55

ááá,fantasztikus beszámoló,az előzővel együtt, kíváncsi vagyok a folytatásra!
nagyszerű élmény lehetett.
és ezt hiszem nem csak a magam nevében mondhatom: fogadd szép lassan el, hogy ott a helyed a Nagyok között! :)
süti beállítások módosítása