Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Érdekes cikkek

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

témák

18+ (3) abstract (1) absztrakt (62) ahogyne (12) ajánló (21) akcióóóó (5) arc (63) bdsm (4) beszámoló (18) blackwork (1) bodymodification (113) body play (17) boncolás (1) branding (14) cikk (12) cobm (1) corset (5) csajok (1) dermalpunch (4) divat (1) dotwork (3) earcropping (2) earpointing (7) egyház (2) eredeti (84) eszközök (1) expo (17) extrém (199) fájdalom (11) felhívás (5) felszíni (10) festmény (1) fétis (1) fétish (1) filmajánló (2) filozófia (51) flash (18) fotó (63) freak (4) freakshow (6) fülösszevarrás (5) fülrekonstrukció (11) fültágítás (15) geek (1) genitalbeading (3) gyógyultscar (26) henna (1) hírek (1) hungarikum (1) idézet (12) implantátum (31) industrial (1) inkrubbing (3) interjú (14) intim (69) játék (3) jövő (2) képek (89) könyvajánló (3) közlemény (5) kritika (1) lukaszpira (6) microdermal (32) minimál (114) minimal (1) motiváció (3) művészet (57) nasallang (1) nyelvkettévágás (12) nyúzás (28) orrtágító (1) pajzán (15) performance (1) piercing (13) piercingek (151) pin up (1) playpiercing (11) pocketing (1) póló (1) programajánló (5) pulling (1) reklám (3) retro (1) rituál (1) rituálé (29) riuálé (1) scalpel (2) scarification (161) scarshading (4) sebészet (2) showyourself (9) skinremoval (49) stevehaworth (1) suspension (26) swastika (1) szájösszevarrás (2) szerelem (1) tágítás (1) tágított (15) tanfolyam (3) tattoo (3) testmódosítás (66) tetoválás (330) tetoválás eltávolítás (2) tmp (9) tonguesplitting (9) törzsi (8) transscrotal (1) tribal (7) trip (1) tündefülek (5) uv (2) vallás (2) vélemény (1) vér (2) vicces (8) videó (27) weaving (1) zagyvai (236) zeneajánló (6) bod mod

HTML

A második magyar...

2011.11.01. 20:35 | zagyvai | 7 komment

Műköröm, manikűr precíz és igényes kivitelezéssel, remek áron! Dexy műköröm

..aki Marc-tól, azaz little swastika-tól szerzett be egy nem kicsi tetoválást! A héten nálam járt Balázs, és mesélt egy kicsit a tetoválást megelőző gondolatairól, magáról az ötletről és a megvalósítás három napjáról. Íme az interjú:

- Helló Balázs! Mesélj egy kicsit hogy jött az ötlet hogy Marc-kal készíttess el egy tetoválást!

 Az első tetkómat '97-ben szereztem, ezt később még pár másik követett. Már régóta tervbe volt véve, hogy varratok egy teljes hát mintát magamnak, de nem tudtam magamat elkötelezni egyetlen tetováló mellett sem. Gondolkoztam magyar tetováló mestereken is, de mivel Írországban élek, nehéz lett volna ide-oda ingáznom az alkalmak között. Valahogy belebotlottam Marc munkáiba az interneten és azonnal tudtam, hogy nekem ő fogja bevarrni a hátamat!

-Hogy zajlott az időpont egyeztetés? Mennyivel előre kellett bejelentkezned?

Három hónappal az időpontom előtt írtam Marc-nak, ekkor megbeszéltünk egy időpontot, pedig általában csak egy hónappal előre szokta beírni az embereket. A srác úgy szokott dolgozni, hogy egy teljes felületet bevarr három, maximum négy alkalomból, így nekem is adott egy teljes hetet amiből három napot (hétfő, szerda, péntek) tetováltunk. Ezeken a napokon Marc csak azzal foglalkozik akit éppen tetovál így teljes mértékben csak a vendégre tud koncentrálni ami meg is látszik munkáin.

- Hogyan zajlott maga a folyamata a tetoválásnak? Miket csináltatok meg egy nap alatt?

Az első nap fele a tervezgetéssel telt. Elmondtam az elképzelésemet, vittem két lemez borítót amiből szerettem volna felhasználni egy háromszögben lévő szemet a hátam közepére, és egy ülő emberi alakot. Mutogatott háttereket, természetesen swastikákat minden mennyiségben, amiből rengeteg van a számítógépén, és amikor kitaláltuk hogy mi legyen felraktuk az indigót a hátam felső részére aminek aztán be is tetoválta a kontúrját és a dotwork (pontozással készült) részt is. Ez az első napon négy óra tetoválást jelentett.

A második napon kitöltöttük az előzőleg felkontúrozott swastika háttereket, megcsináltuk a háromszöget a szemben pirossal - akartam egy kis pirosat is a hátamba, és Marc ötlete volt hogy legyen a szem a háromszöggel teljesen piros, ami így nagyon szépen kiemelkedik a minta többi részéből. Megcsináltuk továbbá ezek után a swastikák szürke hátterét is, ami a legfájdalmasabb része volt az egész tetoválásnak. Ez szintén négy teljes órát vett igénybe, amit a végén már tényleg nagyon nehezen bírtam, de erőt vettem magamon.

A harmadik napon, pénteken befejeztük a tetoválást az ülő emberi alakkal ami a derekamon helyezkedik el. Ezt a mintát nagyon szerettem volna, de sajnos nem volt semmiféle ilyen ábrázolás Marc számítógépén és az interneten sem találtunk jó képet. Így sajnos magunknak kellett megoldanunk a dolgot: Marc beállított engem, lefotózott, majd a rólam készült képet átrajzolta és végül ezt rakta fel rám! Ezen a napon "csak" három és fél órát tetováltunk és már kész is volt a teljes hátam!

- Kaptál bármiféle érzéstelenítést? Hallottam hogy Marc néha használ speciális dolgokat, hogy az embereket ne őrüljenek bele a hosszú és napokat átívelő tetováltatásba.

Nem kaptam semmiféle érzéstelenítést, ez egyfajta teszt volt nekem, egy vizsga magam előtt amin sikeresen átmentem. A kitartásom megvolt, és ez sok erőt adott nekem. Marc mondta hogy ő egy ekkora mintát nem vállalt volna be magára érzéstelenítés nélkül, de szerencsére ez nekem sikerült - még akkor is ha ez sokszor nagyon nehéz volt!

- Milyen ember Marc az életben? Tudtatok beszélgetni?

Nagyon közvetlen srác, nyitott és barátságos. Tudtunk egy csomót beszélgetni mindenféle témáról, legyen az tetoválással kapcsolatos, vagy magánjellegű. A stúdiójában a bejáratnál egy hatalmas pool van, amiben gördeszkázni szokott, ezen túljutva érünk el a munkateréhez. Miközben dolgoztunk elmesélte hogy a keze hamarosan tönkre fog menni (legalábbis az orvosai szerint), mert nem tesz neki jót a folyamatos megterhelés és a dotwork csuklót terhelő technikája. Azt mondták neki az orvosok hogy három max. négy éve van még hátra utána nem fog tudni tetoválni (szóval ha valaki akar még tetováltatni vele akkor jobb lesz ha siet!). Marc-ot a jövő annyira nem érdekli, de mivel van egy gördeszkákat gyártó vállalkozása is valószínűleg meg fog tudni élni a jövőben is.

- Végezetül pedig kérlek áruld el  (ha nem titok) nekem és a kedves olvasóknak hogy mibe került ez a remek minta neked?

Először küldtem 300 euro foglalót Marc-nak amikor lefoglaltam az időpontomat nála. Aztán a tetoválásért kifizettem neki összesen a foglalóval együtt 1750 eurot. Nála egy alkalom 500-600 euro-ba szokott kerülni. Mivel egy hotelben dolgozom szoktam jattot kapni a vendégektől, amit mindig félre teszek egy perselybe. Nos, ezt a tetoválást egy éves jattomból raktam össze!:)

 

 

Címkék: absztrakt interjú beszámoló

A bejegyzés trackback címe:

https://testmodositas.blog.hu/api/trackback/id/tr803345927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gag_yourself 2011.11.02. 14:17:20

mi a deszkáscégének a neve?

Crazymanwiththebeard 2011.11.02. 18:16:33

Nagyon jol sikerult kis cikk lett, igazan jol osszefoglaltad a lenyeget. Koszonom a lehetoseget!!!
Meg talan annyit hozzafuznek, hogy nagyon sokat valtoztatott rajtam az egesz folyamat, mindenkeppen pozitiv iranyban. Marc pedig egy iszonyuan laza srac, mindenkinek csak ajanlani tudom!!! Mivel egy privat szallodaban melozok, tudom mit jelent a customer service, s Marc nagyon jo ebben!!! Udv. Balazs

42jhp 2011.11.02. 18:16:43

Engem az érdekelne, hogy mi az a két lemezborító, ami az alapot adta.

N41L · http://nailstattoo.atw.hu 2011.11.03. 16:50:15

Tényleg jól sikerült a cikk! Grat! :)
Viszont nagyon megdöbbentett az a kijelentés, miszerint Marc három-négy éven belül felhagy a tetoválással...:O Hihetetlen tehetség van a srácban, és nagyon sajnálnám, ha nem látnék több munkáját a következő 10-20 évben...Reméljük addigra azért csak kitalálnak valamit, amivel rendbe lehetne hozni a kezét!

Crazymanwiththebeard 2011.11.03. 16:50:30

@42jhp: Az ulo embeert innen szedtem: Samael Above

A szemet innen: Obituary Cause of death

A spiralt a csavo mellkasan en gondoltam ki, a haromszog ugy jott, hogy nem igazan talaltam megfelelo fejet az ulo alaknak, igy fondoltam arra, hogy lehetne egy nagy szeme, s ez lehetne egy haromszogben.

exitman 2011.11.05. 00:20:16

remek cikk, remek téma. élvezet volt olvasni. sok ilyet még!

~Shadow~ 2011.11.08. 10:45:08

annyira hihetetlen hogy ezt a nagy melót megcsinálja 3 nap alatt....annyira aprólékos :)

nagyon köszönjük a beszámolót! :) nagyon remélem hogy nem megy tönkre az a varázslatos keze, a dotwork az egyik nagy kedvencem...
süti beállítások módosítása