Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Érdekes cikkek

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

témák

18+ (3) abstract (1) absztrakt (62) ahogyne (12) ajánló (21) akcióóóó (5) arc (63) bdsm (4) beszámoló (18) blackwork (1) bodymodification (113) body play (17) boncolás (1) branding (14) cikk (12) cobm (1) corset (5) csajok (1) dermalpunch (4) divat (1) dotwork (3) earcropping (2) earpointing (7) egyház (2) eredeti (84) eszközök (1) expo (17) extrém (199) fájdalom (11) felhívás (5) felszíni (10) festmény (1) fétis (1) fétish (1) filmajánló (2) filozófia (51) flash (18) fotó (63) freak (4) freakshow (6) fülösszevarrás (5) fülrekonstrukció (11) fültágítás (15) geek (1) genitalbeading (3) gyógyultscar (26) henna (1) hírek (1) hungarikum (1) idézet (12) implantátum (31) industrial (1) inkrubbing (3) interjú (14) intim (69) játék (3) jövő (2) képek (89) könyvajánló (3) közlemény (5) kritika (1) lukaszpira (6) microdermal (32) minimal (1) minimál (114) motiváció (3) művészet (57) nasallang (1) nyelvkettévágás (12) nyúzás (28) orrtágító (1) pajzán (15) performance (1) piercing (13) piercingek (151) pin up (1) playpiercing (11) pocketing (1) póló (1) programajánló (5) pulling (1) reklám (3) retro (1) rituál (1) rituálé (29) riuálé (1) scalpel (2) scarification (161) scarshading (4) sebészet (2) showyourself (9) skinremoval (49) stevehaworth (1) suspension (26) swastika (1) szájösszevarrás (2) szerelem (1) tágítás (1) tágított (15) tanfolyam (3) tattoo (3) testmódosítás (66) tetoválás (330) tetoválás eltávolítás (2) tmp (9) tonguesplitting (9) törzsi (8) transscrotal (1) tribal (7) trip (1) tündefülek (5) uv (2) vallás (2) vélemény (1) vér (2) vicces (8) videó (27) weaving (1) zagyvai (236) zeneajánló (6) bod mod

HTML

RIPORT NÉZD MEG

2022.01.06. 15:24 | zagyvai | Szólj hozzá!

az út a cél

2021.12.08. 15:03 | zagyvai | Szólj hozzá!

az út a cél...új életszakasz új lehetőség, esély a változásra. minden rendben van, minden rendben lesz. tudom h ha ösztönös akkor jó, és megbonthatatlan. ahogy lennie kell úgy lesz, mert úgy kell lennie. meg van írva? igen, de nem tudjuk. lehet soha nem fogjuk megtudni. a lényeg h elhiggyük. ha elhisszük átélhetjük. ha átéljük megváltozunk a jó irányba, és tudjuk h ami ezt mozgatja, az velem van mindig. annyi jel, annyi jel, annyi jel, és ha nem tudod olvasni elbaszhatod. ne baszd el soha, tudod h mi kell ahoz h jó legyen minden, és ahhoz is h rossz. mivel ezt tudod tanuld meg újra, mert ezen fog minden múlni. rajtad. csakis rajtad, még akkor is úgy gondolod h más a hibás - akárki - de csak te vagy aki formálod a világot egyfolytában. what you give is what you get - no solution only self revolution, if you are strong anough to destroy your old beliefs, they are your mind killers, not the pink squiggle brain on my art. you can do it, and the only thing is important is love!love and love and love again. just love! love life asap...

szeretet és fény! tudás és bölcsesség!mindenség, isten, világ, elme: köszönöm nektek!mindent amit adtatok és amit még adni fogtok!tudom h ha veletek repülök messzebbre érhetek mintha az egommal mennék....meg kell tanulno m újra úszni az anyaméhben mert ezt már elfelejtettem!de velem van örökké. amig világ a világ

A beavatás és a személyes szabadság

2018.12.07. 16:45 | zagyvai | Szólj hozzá!

Ha beavatási rítusokról beszélünk, akkor fontos emlékeznünk arra, hogy egy ilyen alkalommal egy addig kívülálló ember egy adott csoport tagja lesz, és ezt a primitív népek a beavatandó testének megváltoztatásával

Törzsi arctetkók!!!!!!!!!

2017.12.02. 16:18 | zagyvai | Szólj hozzá!

http://www.bloodfaces.com/

BMXnet harmadik nap

2016.10.25. 14:54 | zagyvai | Szólj hozzá!

Miután az előző éjszakai mulatozást kipihentem kemény 5 óra alvással, frissen ébredtem, majd mentem reggelizni. Meg kell említenem az Unperfekthaus svédasztalát, ahol egész nap jobbnál jobb ételek voltak kipakolva, ahonnan mindenki annyit ehetett amennyit csak akart. Szóval jól be tudtam lakmározni a workshop-om előtt. Ezután felmentem az előadóterembe ahol már várt rám Bruno, akivel közösen tartottuk volna meg a worshop-ot: ő a higiéniai előadásért felelt volna, a különböző fertőtlenítési eljárások, cross-contamination (bocsánat srácok ezt nem nagyon tudom lefordítani), sterilizálás, valamint az általános higiénia szabályok egy body modification műhelyben lett volna előadásának témája. Sajnos erre nem volt idő, mert a rendezők túl szűkösre mérték az időnket, így csak az én előadásom lett megtartva.

Először a fülrekonstrukció rejtelmeiről beszéltem, mutogattam képeket, elmagyaráztam a kitágított fülek típusait, és hogy melyikhez melyik a legjobb eljárás ha össze akarjuk zárni a kitágított fülcimpát. Bruno mindvégig mellettem volt, elmondta a saját elképzeléseit is, illetve bátorította a közönséget hogy kérdezzenek bátran az előadás alatt. Nem mondom hogy nem izgultam egy kicsit mikor megláttam hogy elég sok ember előtt kell majd beszéljek és dolgozzak, de aztán minden rendben ment, szerencsére nem ez volt az első alkalom amikor szemináriumot kellett volna tartanom valamilyen témában. A közönséget a legjobban az lepte meg, hogy egy bizonyos típusú rekonstrukciót ollóval csinálok és nem szikével, ezzel kapcsolatban sok kérdést kaptam. Miután leadtam a prezentációt, nekiálltam a konkrét munkának: egy német lány fülét kellett összevarrnom, miközben magyaráztam a tennivalókat lépésről lépésre. Segítségemre volt egy kamerás aki végig rögzítette a műveletet amit mindenki kivetítve láthatott, így az apró részletek is követhetőek voltak az egybegyűltek számára. Nagyon élveztem a munkát és az előadást is, a legjobb az volt hogy tetszett az embereknek és utána is sokan odajöttek hozzám gratulálni és gondolatokat cserélni a témával kapcsolatban. Bruno külön felhívta az emberek figyelmét arra, hogy ha tetszett az előadás akkor azt osszák meg a szervezőkkel is, így több esélyem van rá, hogy jövőre újra a meghívottak között lehessek!

A nap további része előadásokra járkálással telt, benéztem Steve Haworth laser branding szemináriumára is ami amúgy fizetős volt, de mivel az utolsó tíz percre értem be és Steve tudta hogy én is előadást tartok simán megengedte hogy benézzek. Itt láttam sok érdekes dolgot, és Steve-vel is volt szerencsém beszélni néhány mondatot a hegminták kezelésével kapcsolatban. Teljesen meglepte, hogy a kezemen lévő heget hidrogén-peroxiddal irritáltam, és hogy ez ennyire szép eredményhez vezetett. Nagyon barátságos és segítőkész embernek tűnt aki végtelenül nyugodt.

Az esti sideshow-t Lucky Hell és férje Lassi pezentálta: Lucky egy nagyon aranyos lány, nagyszerű humorérzéke van, és a műsorszámai finom erotikával vannak vegyítve. Természetesen ő is nagyon profi abban amit csinál, Haave-hoz hasonlóan szintén színpadra termett figura, az összes klasszikus sideshow trükköt felvonultatta. Férje az egykori Circus Mundus Absordus oszlopos tagja, felváltva nyomták a show-t, az est végére mindketten úsztak saját vérükben!

 

LEGJOBB TETKÓSOK

2014.12.02. 14:05 | zagyvai | Szólj hozzá!

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1889847414027.91491.1476728725&type=3

Néhány új meló és a megújult zagyvai.com

2014.05.14. 14:32 | zagyvai | Szólj hozzá!

Ez az! Végre frissítek! Alig pár havonta számíthattok pár új képre, de a lényeg h megújult a www.zagyvai.com! Tessék meglátogatni és csorgatni a nyálatokat, nyájas olvasók!

csbilábkicsikicsi.jpg

madafakakicsi.jpg

 

dalma)kicsi.jpg

Címkék: absztrakt minimál tetoválás zagyvai dotwork

A performance

2014.01.15. 18:53 | zagyvai | Szólj hozzá!

A tavalyi Frusztráció Fétis Party-n ismét odatettük magunkat Mercédesszel, és csináltunk egy érdekes performance-ot! Ha lemaradtatok volna lessétek meg a képeket, amiket Zsiga Pál készített!

14.jpg

12.jpg

11.jpg

6.jpg

2.jpg

15.jpg

3.jpg

Címkék: performance piercing pulling rituálé zagyvai fétish playpiercing

Programajánló év végére!

2013.12.18. 16:31 | zagyvai | 1 komment

December 29-én kerül megrendezésre az év egyik legnagyobb és egyben legutolsó (az év legutolsó) tetováló fesztiválja, ahol a tetoválók mindenkinek teljesen ingyen tetoválnak! Jómagam az alább látható mintát fogom felvarrni egy szerencsés bőrére, ha eljössz akár te is megnyerheted! A tetoválók éjszakája egy remek rendezvény, tavaly a Pecsában telt ház volt, ezért most a Dürer/ Dürlin-ben kerül megrendezésre a party, rengeteg koncerttel, programmal, ingyen tetoválásokkal és piercingekkel,, mindenkinek kötelező!!!

A másik igazán extrém rendezvény december 30-án lesz, a Kék Yuk-ban, ez pedig nem más mint a Frusztráció Fétis Party! Kötelező dresscode, az extremitást nem csak hobbi, hanem életformaként művelő emberek, érdekesebbnél érdekesebb előadók, máshol nem tapasztalható hangulat. Ezen az estén a kis performance csapatommal fogok egy műsort adni, amire éjt nappallá téve készülünk (haha persze). Ha ismered a rendezvényt, valamint ezt a világot akkor tudod miért kell eljönnöd, ha nem akkor pedig engedj a kíváncsiságodnak!

tetoválókéjszaka.jpg

tetoválókfétis.jpg

kfkf.jpg

Címkék: programajánló expo extrém tetoválás piercing fétis zagyvai

Dotwork

2013.12.08. 22:08 | zagyvai | 1 komment

A képen látható munka kb 7 óra alatt készült el, imàdtam minden percét:)

image.jpg

Címkék: absztrakt tetoválás zagyvai Dotwork

pénisz_!

2013.11.22. 17:21 | zagyvai | 1 komment

És az igaz szerelem tényleg fáj - ha feliratként kerül a cerkára...

faszkicsi.jpg

Címkék: tattoo intim abstract zagyvai

Újra

2013.11.22. 16:07 | zagyvai | 1 komment

Hamarosan újra fogom indítani a rendszeres post-olásokat, csak hát ugye nem túl sok az időm:)

Addig is egy friss meló!

dorkicsi.jpg

Címkék: minimal tattoo zagyvai dotwork

Anarchisták

2013.11.08. 15:02 | zagyvai | Szólj hozzá!

http://manzardcafe.blog.hu/2011/05/27/rainbow_gathering

Nyár van

2013.07.23. 17:16 | zagyvai | 1 komment

Persze nem ezért nem postolok, hanem azért mert másra kell a drága idő, pl. balatoni henyélésre

Azért itt van pár új meló!

rózsakicsi.jpg

táblakicsi.jpg

misztikicsi.jpg

láb.jpg

mankicsi.jpg

Címkék: flash minimál tetoválás zagyvai

tetkók, ez meg az

2013.05.14. 00:39 | zagyvai | 1 komment

Alig hogy megérkeztünk Londonból, ahol 5 kibaszott pocsék napot tölthettünk el, máris indulunk Szlovéniába, ahol reményeim szerint minden remekül fog zajlani!:) Addig pedig itt van egy két kép mostani dolgaimból!

Némi absztraktolás Yann Black-szerűen

djkicsi.jpg

Legyógyult fehér tetoválás!

feherkicsi.jpg

BYEAlex fekete zongorája:

alexkicsi.jpg

Dotwork!!!

dotkfrkicsi.jpg

hkicsi.jpg

ILDIKICS7.jpg

nyelvkicsi.jpg

Arcnyúzás Kovács László testépítő bajnokon:

s.JPG

Címkék: absztrakt képek extrém minimál tetoválás scarification zagyvai testmódosítás bodymodification gyógyultscar

Absztraktolás DJ módra

2013.03.18. 21:15 | zagyvai | 1 komment

Na jó, kicsit Yann Black-es lett a dolog, de hát ez van, szeretem a munkásságát a vén csirkefogónak (pff.azt sem tudom hány éves:D)

ttkicsi.jpg

Címkék: absztrakt tetoválás zagyvai

Nyugodj békében Shannon!

2013.03.17. 21:14 | zagyvai | Szólj hozzá!

Meghalt....Nincs többé az az ember, aki miatt ezrek számára nyílt ki a body modification csodálatos világa...Aki először a saját testmódosításairól készült képeket publikálta oldalán, a híres bmezine.com-on, és aki minden hasonló érdeklődésű embert arra buzdított, hogy küldjék be saját élményeiket, képeiket, amiből aztán a világ legnagyobb bod mod adatbázisa lett. Elmondhatatlanul sokat tett a body modification széleskörű megismertetésében, bevezette olvasóit az "átlagos" és extrém testmódosítások világába, hétről hétre rengeteg interjút, képet, beszámolót publikált, létrehozta a legnagyobb body mod közösségi oldalt az IAM-et, rendezvényeket szervezett, könyveket írt, filozofált. Néhányszor nekem is volt szerencsém levelezni vele, mindig segítőkész és közvetlen ember volt, aki őszintén érdeklődött a nagy MIÉRT-ek iránt, főleg akkor ha a testmódosítás volt a téma...Ha ő és a bmezine nem lett volna, soha nem csinálom azt amit ma, és soha nem leszek az, aki vagyok. Elmondhatatlanul sokat köszönhetek neki, és ezzel tudom hogy ezrek, tízezrek vannak így világszerte. Csak 39 évet élt, de ezalatt sokkal több mérföldkövet tett le, mint sokan tízszer ennyi idő alatt tettek volna.

Évek óta egy olyan betegségben szenvedett, ami lassan de biztosan felemésztette az izomzatát, és az utóbbi 3-4 évben minden nap szörnyű fájdalmakkal küzdött. Ez azonban nem látszott meg munkásságán, festett, rajzolt, publikált, és tovább építette élete munkáját. Kimondhatatlan veszteség az ő halála, hiszen a halál mindig annak fáj aki életben marad, ő azonban most egy olyan helyen van ahol nem kell minden nap szörnyű fájdalmakkal harcolnia, és végre békét nyert!

Nyugodj békében Shannon Larratt, hála neked mindenért!

Shannon.jpg

Jéééééézuuuuuusom

2013.03.04. 22:14 | zagyvai | 1 komment

Most vettem észre, hogy milyen régóta nem post-oltam kedvenc blogom hasábjaira, ezúton is elnézéseteket kérem! Az életem és a munkám, mely szinte teljesen ugyanaz felpörgött ezekben a hónapokban, rengeteget tervezek, dolgozom, utazom és mindemellett élem a privát életemet is... Véget ért a III. budapesti tattoo convention, ami remek három napja alatt volt szerencsém néhány érdekes munkát elkészíteni, képeket hamarosan teszek fel!

Pénteken Londonba látogatok, ahol a Nemesis Tattoo & Piercing szalonban fogok vendégeskedni, előre láthatóan lesz néhány genital beading (farok golyózás) behelyezés, és egy-két fülösszevarrás is! Ha esetleg Londonban élsz és kedved szottyant valami frenetikus body mod-hoz általam ne habozz írni: gabor@zagyvai.com

Április elején ha minden jól megy Essen-be látogatok, de most nem az októberi BMXnet konferenciára (mert ez októberben lesz haha) megyek, hanem a helyi Wildcat-be ahol lesz egy-két vendégem scarification-re, és egyéb nyalánkságra! Ha esetleg Essen-ben élsz....tudod mi a dolgod:)

Májusban ismét Londonba látogatok majd, mert legnagyobb örömömre meghívtak az első nemzetközi Scarification Convention-re (scarcon.org) ahol olyan hatalmas scar master-ekkel fogom együtt kaszabolni a jó népet, mint Brian Decker, Iestyn Flye, és jó barátom Ron Garza!
Szóóóóóóval ha esetleg Londonban élsz, és ezen a neves rendezvényen valamit szeretnél metszetni velem a bőrödbe akkor: gabor@zagyvai.com

Nyáron lehet pihenni is fogok, de egy magamfajta workaholic srácnak valószínűleg ez is munkával fog telni....

Addig is ha itt nem frissítenék gyakran, nézzétek a megújult zagyvai.tumblr.com - ot, vagy a facebook-omat vagy a zagyvai.com-ot! Vagy a Firka Villát, mert az vicces!:)


A képek helyett pedig inkább hallgassátok meg a valaha volt egyik legjobb goa muzsikát!

Címkék: hírek

Madarak és toll!

2013.01.18. 17:23 | zagyvai | 3 komment

madakicsi.jpg

Címkék: minimál tattoo zagyvai

Gyógyult ink rubbing

2013.01.17. 17:22 | zagyvai | 2 komment

Legyógyult ink rubbing scarification amit a szombathelyi expo-n csináltam!

SCINKKICSI.jpg

Címkék: scarification zagyvai inkrubbing

Csillag implantátum

2013.01.16. 17:20 | zagyvai | 1 komment

Begyógyult csillag alakú implantátum! A kéz bal szélén látható a pici bemetszés amit a behelyezéshez csináltam!

zagyvai.tumblr.com - on több a frissítés!

impkicsi.jpg

Címkék: extrém implantátum zagyvai bodymodification

A határ

2013.01.15. 17:18 | zagyvai | 3 komment

Ha valaki értelmetlen piercingeket tetet a testébe az nem jó, még akkor sem ha ettől olyan fenemód egyedi lesz! A képen látható piercing veszélyes! Se begyógyulni, se szépen megmaradni nem tud hosszú távon! Fölösleges az extremitást hajszolni, inkább próbáljunk meg olyan dolgokat csináltatni ami az egészségünket hosszú távon sem veszélyezteti!

arccc.jpg

Címkék: ahogyne

B.U.É.K.

2012.12.31. 17:52 | zagyvai | 4 komment

Egy friss tetkó, amit a Tetoválók Éjszakáján készítettem!

szemikicsi.jpg

Címkék: absztrakt minimál tetoválás zagyvai

Szólítsatok Magneto-nak!

2012.12.14. 15:46 | zagyvai | 7 komment

A világ egyik legmókásabb body modification-je a mágneses implantátum! Picike, bárhová elhelyezhető, és priceless amikor felnyomsz a bőrödre egy söröskupakot, tollat, csavart, vagy bármi mást ami fém és az ott marad! 

A képen látható mágnes kb. egy hónapos, a sajátoméról is hamarosan teszek fel képet!

mágneskicsi.jpg

Címkék: extrém eredeti implantátum zagyvai

Hírek és két vágás!

2012.11.15. 15:55 | zagyvai | 4 komment

Srácok! Szánom-bánom, de abban a szerencsés helyzetben vagyok h rengeteg melóm, tervezni valóm, és számtalan egyéb projekt-em van, emiatt nem nagyon van időm a bloggal foglalkozni! Ha gazdag képanyagra vágytok gyertek a másik blogomra, ami a zagyvai.tumblr.com - on található, itt gyorsabb és egyszerűbb frissíteni, szóval itt gyakrabban van friss tartalom!

Pár gyors hír: December végén, Tetoválók Éjszakája! Remek program mindenkinek, rengeteg minőségi koncert-tel, bemutatóval - ezen az estén végre valóban fogok suspension bemutatót csinálni, nem úgy mint a korábbi expo-kon, ahol mások hibája miatt nem tudtam bemutatózni! - éééés ami a lényeg: minden tetováló ingyen fog tetoválni!! További info hamarosan, és a fenti linken! Jegyeket nálunk is vehettek!

December elején, november végén elköltözik második otthonom, a Black & White Tattoo! November utolsó hétvégéjétől a József Körút 77-79. szám alatt leszünk megtalálhatóak, egy csodaszép új szalonban!! Térkép, info hamarosan a zagyvai.com-on! 

Hamarosan útra kelek és bejárom Angliát, Hollandiát, és Németországot, ahol mindenféle remek mod-ot, és egyéb dolgot fogok csinálni, de itt még sok szervezni való van!

A blog természetesen fog frissülni, de nem tudom mennyire gyakran! 

Az első kép egy hatalmas fa, ami kb. 5 óra alatt készült el, a második pedig egy ink rubbing scarification, ami úgy készült, hogy a friss vágásba piros tetováló festéket dörzsöltem, ami szépen megszínezte a heget!!

fakicsi.jpg

orsikicsi.jpg

Címkék: scarification zagyvai

süti beállítások módosítása